Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Slutt med barnemor

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Slutt med barnemor

nov 5 2017 - 13:35
Hei, er nå gått ca 2 måneder siden jeg og kjæresten min gjorde det slutt.
Vi var begge enig om at det var rett å gjøre det da, men ser ut til at jeg sliter litt mer med den sorgen i etterkant enn va hun gjør. Noe som gjør at det smerter enda mer. Har perioder der jeg savner henne sinnssykt.
Dagen etter vi gjorde det slutt, å jeg flyttet ut var verst. Og jeg fikk meldinger fra hun om at jeg måtte komme hjem igjen, å at vi hadde gjort en feil ved å slå opp. Jeg var på samme side som hun, og dro hjem til henne igjen. Var med henne et par timer før hun endret mening til at vi måtte ta en pause så hun fikk tenke (forståelig) jeg var enig med hun.
Jeg fikk litt mer panikk enn henne å jeg maste voldsomt om hva hun tenkte, å når jeg kunne flytte inn tilbake igjen.
Tok 1 uke, så bestemte hun seg for at hun ville gå videre, jeg kunne se hvorfor og er forsåvidt enig i det.
Vi har egentlig gått på hverandre siden vi ble ilag, hver eneste dag i 3,5 år, å har unge ilag. Så det blir vell ikke enklere av den grunn, å omstille seg?
Jeg klarer ikke dy meg på å sjekke hva hun gjør på Facebook å instagram å slike ting, å det gjør ikke det enklere for min del.
Grunnen til at det ble slutt er egentlig fordi begge mente at det ikke fungerte mer, vi snakket sjeldent om ting vi burde snakke om kanskje, å vi gjorde aldri ting ilag. Hun gikk ut med sine venner, jeg gikk ut med mine venner.
Hun mente at mine venner var mine venner, at hun ikke trengte å bli kjent med de, noe jeg hele tiden mente var feil, men uansett jeg skal komme til poenget.

Jeg vil vel helt egentlig ikke være med henne TROR jeg, men jeg sliter med å komme meg videre. Jeg skriver fyllameldinger til henne, men hun skriver aldri til meg. Greit nok, skjønner egentlig ikke hvorfor jeg skriver til henne uansett.

Jeg har nylig funnet meg et re-bound, og sover hos henne av og til. Men vet jo at det aaaldri kommer til å fungere, av forskjellige grunner. Har henne kun for at jeg tror det hjelper meg å komme videre. Men tar feil så langt.
Sitter hele tiden å tenker på hva hun gjør, har tilmed kjørt forbi leiligheten hennes et par ganger kun for å sjekke om hun var hjemme
Til forsiden