Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Slutt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Slutt

jan 8 2013 - 10:01
Så ble det slutt da.. Eventyret man trodde skulle vare i mange år..

Jeg ante virkelig ikke at det gjør så vondt som dette å miste den man elsker over alt på jord...

Avatar

Så trist :(

jan 8 2013 - 11:41
Hei.

Så trist å høre :( Jeg kan bare håpe at det går bra for deg og det gjør jeg.
Jeg leste nyttårsinnlegget ditt på forum og syns det var så fint sagt og skrevet, selv om jeg ikke visste hva jeg skulle svare på det og det var litt trist også. Håper du kan huske på det du skrev og finne styrke i det til å fortsette. Ta vare på deg selv :)
Avatar

Alt

jan 8 2013 - 14:28
går jo på et vis.

En kan jo vokse en del på ting som dette, men det er fryktelig vondt å miste den som betydde alt i livet. Ting ser alldeles ikke lyst ut nå. Vil jo ikke gi opp forsåvidt. For håpet ligger jo der enda. En vil jo gjerne få jobbet mer med ting og komme mer i balanse.

Skal dog sies at det er sykt vanskelig å være oppe i det hele akkurat nå. Det var liksom bare det som manglet.

Vel vel... Dem sier jo at en ikke får mer enn hva man kan klare.. Så får jo håpe at det kanskje kan bli litt greie på ting med tiden da. Blir noen dager nå som det kommer til å gå rett til helvete og tilbake igjen tror jeg.
Avatar

...

jan 8 2013 - 14:57
Da skal jeg sitere Winston Churchill for deg;

"If you're going through hell. Keep going."

Jeg finner innimellom styrke i det sitatet når jeg har det som værst. Og du har rett i at det er mye en kan lære av sånne opplevelser i livet. Fint at du i det minste klarer å se det på den måten :)
Avatar

Er

jan 8 2013 - 15:05
også en sang som tar for seg det sitatet der.

"If you´re going through hell, keep on moving you might get through before the devil even knows you´re there"
eller noe slikt.

Klart, en har jo mest lyst til å legge seg ned og grine akkurat nå. Eller gjøre andre mindre produktive ting, men det gagner jo ingen.

Å gråte er forløsende da. Så det ville jo vært fint forsåvidt. Menneh.. Det kommer nok mange tårer når det synker mer inn.
Avatar

hei:)

jan 8 2013 - 15:36
Se framover Johnny_81.
går over...
Lykke til :)
Avatar

Trist

jan 8 2013 - 17:43
Det er virkelig trist å høre. Det eneste man får gjort er å plukke seg selv sammen igjen, sørge det ut og gå videre. Ta med deg lærdommen og bruke den til noe fornuftig. Noen ganger er kjærlighet i seg selv bare ikke nok. Jeg håper det virkelig ordner seg for deg. Ønsker deg lykke til i en tung periode.
Avatar

nyttig

jan 8 2013 - 19:39
Du skal vel lære et og annet av dette. Det går over, og du sitter igjen med erfaring istedenfor teori på hvordan det er. Det er jo gull verdt hvis du senere har tenkt å hjelpe folk videre. Da har du litt egenerfaring, som å kjenne noe av det den smerten kan gi.
Avatar

det var trist....

jan 8 2013 - 22:33
.....og det er vanskelig å trøste i en slik stund. Det må vel ha sin tid før det går over. Men iallfall så vil jeg si til deg som har vært så utrolig flink til å støtte mange andre her inne, at vi er mange her som føler med deg og ønsker deg alt godt. Og kanskje det dukker opp en ny jente/kvinne om en stund.....

vi er mange som har vært gjennom det samme, og vi vet at det er forferdelig tungt den første tida, men så blir følelsene heldigvis gradvis svakere....
Avatar

Lykke til videre

jan 9 2013 - 00:58
Det er tungt å vite at den man elsker mest av alt, ikke vil være der med en lenger, men det som er fint å tenke på, er at du kan huske på alle de gode minnene som var.

Kanskje du kan finne fram litt styrke til å skrive noen dikt denne tiden? Et eller annet kreativt vil nok være godt for deg. Det kjennes som et trykk i hjertet, i magen, men om du må gråte, føles det gjerne lettere etterpå.

Ta vare på deg selv, så godt du kan. Det kommer en bedre tid.

Lykke til.
Avatar

Det kan

jan 9 2013 - 03:49
Hende at ting løser seg.
Jobbet hardt her en god stund nå og fått mer fakta på bordet. Det er hardt, det er vanskelig, det er type utrolig emosjonelt. Men det later til å ligge et veldig sterkt grunnlag og et ønske i bunnen. Og så lenge det er der vil jeg fortsette å jobbe videre med det. For jeg føler at denne relasjonen er vel verdt det.

Jeg vil ikke bruke min energi på noe som det ikke er liv laga for og som jeg ikke kan se fremtid i. Jeg er ikke så avhengig.
Jeg anser dog dette for noe som er verdifullt og dette er ei jente som jeg virkelig elsker fra dypet av meg selv. Og det holder for meg til å bli igjennom det hele selv om det er aldri så vanskelig.

Tiden vil vise hvor vi går, men jeg føler meg optimistisk om ikke annet.
Avatar

Takk!

jan 9 2013 - 03:53
For all support.

Det varmer.
Til forsiden