Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliter med forelskelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliter med forelskelse

april 25 2020 - 07:55
Hei, jeg håper noen kan gi meg noen råd eller tips, da jeg er ganske fortvilet

Jeg er forelsket en gutt, han er alltid den som tar kontakt først; impulsivt sender han meg morsomme videoer, gifs eller tuller, ofte etterfulgt av geipe emoji. Vi kan chatte litt sammen (ikke mye), men så blir han oftest helt borte, ofte i 24 timer. Det er nesten alltid han som tar kontakt først, men samtidig er det også ofte når vi er i full gang med en god prat at han plutselig ikke hører fra seg, og mine siste meldinger fra meg forblir ubesvart. Dette merkelig for meg da jeg ser at han har vært aktiv mange timer etter mitt siste spørsmål, men unnlatt å svare meg i løpet av denne tiden. Det var han som tok initiativ først til å prate med meg om det har noe å si.

Hvorfor gjør han dette? Jeg er ikke vant med å flørte eller chatte med gutter, så aner ikke hva som foregår. Liker han meg? Innbiller jeg meg noe som ikke er der? Lager jeg storm i vannglass? Er vi bare venner, om det engang?

Setter pris på all hjelp.
Avatar

Re: Sliter med forelskelse

mai 3 2020 - 13:34
Jeg tenker at 24 timer ikke er noe lang tid.

Og når det gjelder om han liker deg eller ikke, og om han vil være venner eller noe mer, så må du nesten spørre han, eller bare fortsette å holde kontakten med han og se hva som skjer.

Han vil da tydeligvis ha kontakt med deg hvis han stadig tar kontakt.
Til forsiden