Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliter

juli 13 2011 - 00:17
Vel nå har jeg vært singel i 2 mnd, Kjæresten slo opp med meg fordi hun sa hun ikke følte noe for meg lengre. Vi var forlovet.
Folk sier at tiden leger alle sår men jeg vet ikke helt. Typisk at en person min min stilling sier det. Men jeg føler jeg driver med selv pining, prøvd å ta kontakt med henne selv om jeg ikke burde gjøre det. Siste melding sa hun at jeg heller skulle plage noen andre.
Jeg prøver å få kontakt med andre på nette for å ikke tenke mer på henne selv om jeg savner henne så utrolig mye. Virker som en ond drøm dette for meg som jeg ikke kan våkne opp av.
Jeg får rett og slett ikke no god kontakt med andre på aktivitets venner eller møteplassem, sukker eller skybyen. Jeg er alene hele tiden og det får meg til å tenke på henne igjenn. Tanker bygger opp som at jeg tror hun driver på med kameraten min. Jeg sjønner ikke hvorfor jeg driver med slik selv pining og følels som jeg er mer alene nå en jeg noen gang har vært.
Vet ikke helt hva jeg skal gjøre eller gjøre av meg. Vil bare at noen skal være glad i meg og bry seg om meg.
Avatar

Re: Sliter

juli 13 2011 - 09:36
2 måneder er ikke spesielt lang tid så du trenger nok mer tid enn det for å få ting på avstand. En annen ting du burde se litt på er å bygge opp deg selv til et nivå der du står sterkere alene. Da er det lettere å titrekke seg andre uten å gjøre noe spesielt for det. En trenger ikke folk innpå seg hele tiden og det du kjenner på er for det meste vanen med å ha noen der. Det tar tid å endre vaner så det er ikke noe å henge seg opp i egentlig.

Å prøve å erstatte dette hullet du har med noe annet eller noen andre vil funke dårlig fordi det endrer ingenting. Om du får oppleve en situasjon der du står støtt i deg selv vil du få forhold som en bonus til det som allerede er bra istedet for illusjonen om at det er det du trenger for å få det bra. Du bestemmer alt dette selv egentlig.
Avatar

Re: Sliter

juli 13 2011 - 21:43
Hei. Vet at det er vanvittig kjipt å ikke ha noen venner i nærheten som kan backe deg opp når sånt skjer. Det skjedde meg for et år siden. I en by jeg ikke kjente noen lå jeg i senga, stirret i taket og lurte på om jeg ikke skulle dø snart. Tiden hjalp, den gjør alltid det, og du vokser på det (men det hjelper gjerne ikke at andre sier det). Hvis du liker å lese, titt gjerne på "Førstehjelp for et knust hjerte" av Michelet. Hvis du liker å skrive, skriv, skriv, få tankene ut, enten på papir eller på nett. Bruk tid på å synes synd på deg selv. Men prøv også innimellom å flytte fokus vekk fra deg selv. Prøv å tenke mer på hvordan du kan bry deg om andre, enn hvordan de kan bry seg om deg, for det er bare det første du kan gjøre noe med.. og alle liker folk som bryr seg ;) Håper det går bra med deg.
Til forsiden