Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Slik kommer du over han/ henne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Slik kommer du over han/ henne

aug 22 2016 - 09:17
Jeg gikk gjennom et brudd nylig og det var utrolig trist og jeg trodde ikke jeg ville komme meg over det. Det jeg ikke visste var at de 3 første dagene er verst, etter at jeg hadde komt meg igjennom de gikk det bare bedre og bedre. Jeg har det mye bedre nå uten det dysfunksjonelle forholdet jeg opprettholdt. En snikende følelse var alltid tilstede, at han var det trygge og rasjonelle valget og ikke en jeg var hodestups forelska i.

Du må ikke finne deg i og være i et forhold som bare er trygt, fordi du ikke vil være alene eller at du tror at du ikke fortjener noe bedre. Det gjør du!
Så utfordre deg selv, tving deg til å være mer sosial, meld deg inn i noe nytt eller prøv nettdating, det finnes mange bra sider som faktisk er gratis- i kontrast med match.com og møteplassen.no som bare lurer deg inn og lar deg bruke masse tid på å opprette en profil bare for så og si at du ikke kan kontakte noen før du har betalt et abonnement på 189kr mnd hvis du forplikter deg til et 6 måneders abonnement. Møteplassen er til og med så sleipe at de lar deg lide deg igjennom en personlighetstest på over 100 spørsmål for så å diske opp "den rette". Det er low det...

Selv om du trodde du hadde funnet den "rette" er det ikke nødvendigvis slik at det bare finnes én den rette. Det er flere fisk i havet, men du må ut av sofaen og ut i verden for å finne ham/henne. Dette klarer du!
Avatar

Fine råd!

aug 22 2016 - 09:51
Virker som om du har kommet greit ut av forholdet og klarer å tenke klart! Jeg er glad du har klart det!

Og lykke til i jakten på en ny "den rette" :)
Avatar

:)

aug 24 2016 - 11:21
Jeg er helt enig med deg. Kjenner meg så igjen i det å være i et forhold som ikke er å satse på. Ble syk av det også.
Håper den rette dukker opp! :)
Avatar

Re: Slik kommer du over han/ henne

sep 3 2016 - 01:49
De tre første dagene var for meg de enkleste. Har gått flere mnd nå og får ikke en skikkelig nattesøvn en gang. Elsker den jenta så mye jeg ville kastet meg ut for å ta en kule for henne om det var nødvendig. Er ikke intr i andre selv om jeg har tvunget megselv til å møte flere.

Fulgte "kompisene sine råd" ... å komme seg ut for å få seg et "ons" og to.

Det hjelper ikke. Mister bare litt mer av megselv for hver gang. Så du er heldig som kom deg så fort ut av det. Her blir det bare dypere savn for hver dag som går.

Var sammen med forrige eks i 7år. Det var et mye enklere brudd. Dette varte bare et år men kommer til å elske det mennesket til det bare finns rester igjen av meg 5 meter under bakken.
Avatar

Re: Slik kommer du over han/ henne

sep 3 2016 - 22:19
Jeg og eksen var sammen i over 6 år før det ble slutt. Eller, det er ikke slutt fordi vi er fortsatt frem og tilbake og har holdt på slikt nå i et halvt år...
Jeg klarer ikke å komme meg ut av dette. Jeg har virkelig prøvd, men jeg er livredd for å aldri kunne oppleve ekte kjærlighet igjen, for jeg elsker ham virkelig av hele mitt hjerte.
Det at vi har barn sammen gjør ting ikke lettere heller.
Jeg føler bare at jeg aldri noengang kommer til å finne meg en som er så glad i meg som han var og da er det ekstra vanskelig å gi slipp også.
Avatar

Re: Slik kommer du over han/ henne

sep 4 2016 - 02:48
Det er utrolig vanskelig å gå videre når det er så dype følelser involvert men om begge elsker hverandre og det er barn med i bildet så ville jeg gjort alt jeg kunne for å ordne opp.

Går det ikke så vet en iallefall at en har prøvd for barnas del. Sier ikke en må prøve kun pga barna men er det noe å redde så bør det jo prøves alt som går.

Jeg og eksen (og flere ekser før der) gikk også av og på lenge. Erfaringsmessig så mener jeg at sånt bare er "forberedelser" til det endelige bruddet. Prøv å unngå det, få litt avstand mellom før en eventuell ny start og la begge jobbe for det. Gått i samme fella gang på gang. Helt jævlig å gå slik.
Avatar

Re: Slik kommer du over han/ henne

sep 4 2016 - 02:54
Spurte eksen sist vi var "av og på"..; " Er dette en ny start eller er det fortsettelsen på slutten?

Det viste seg å være sistnevnte. Etter bøtter og spann med drama. Neh. Satser på ungkarstilværelsen. For mange fadeser oppigjennom. Elsker eksen men nekter å krype for å få henne tilbake.

Mistet alt men integriteten min den får hun ikke ta ;)
Til forsiden