Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selv om forholdet var som en spøk, var mine følelser ekte!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selv om forholdet var som en spøk, var mine følelser ekte!

april 16 2015 - 14:43
Noen ganger savner jeg det. Forholdet å ha han nær til meg. Noen ganger savner jeg ham veldig! Men så husker jeg alt det som ikke var greit. all volden, utnyttingen, kontrolleringen og manipuleringen. Men jeg elsket ham. Jeg tok et valg å elske ham og nå klarer jeg ikke slutte. Jeg kan ikke ta kontakt med ham for at jeg er redd ham, likevel savner jeg ham :`(
Avatar

Hei, jeg forstår at dette er tøft! forferdelig tøft!

april 17 2015 - 16:18
Jeg har hatt det akkurat på samme måten. Men uansett hva du gjør ikke gå tilbake til ham. Det jeg har lært er at en som slår engang gjør det ofte igjen, har han et stort behov for å kontrollere deg og føler at han må bruke manipulasjon vil han ikke slutte. Legg meg til som venn så kan vi prate om det om du vil :) Jeg forstår at det er vondt jeg selv hadde en måned eller to hvor jeg bare stengte meg inn på rommet og gråt. Ville ikke spise eller noe... men det er viktig at du finner folk rundt deg til støtte. =)
Til forsiden