Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Savn av venn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Savn av venn

jan 18 2022 - 20:59
Jeg har en venn jeg er utrolig glad i. Han fikk meg til å våkne å se at jeg var i et usunt forhold, som jeg brøt ut av. Vennen min er lenge vekke om gangen. Vet de da er i en egen verden og fokusert på det som er foran de der og da. Jeg kjenner et savn innimellom etter det gode vi har når vi møtes. Av og til vil jeg bare kutte han ut og gå videre, andre ganger vil jeg fortsette, siden han er av på meldinger når han er vekke , men møtes vi lyse han opp og er avslappet og glemme tid . På meldinger er det jeg som tar initiativ for å vise at jeg tenker på han, han har kommentert en gang og to hvis jeg har trukket meg vekk, at jeg ble så stille. Han har vært en klippe for meg dette året jeg har kommet meg ovenpå. Jeg begynner av og til nå å bli redd for å ta kontakt , har blitt brent før . Dette er er noe jeg jobbe med nå, akkurat dette vet ikke han min «redsel «. Spørsmål som dukker opp er bør jeg kutte han ut, bør jeg være åpen og fortelle. Beklage man for å bry seg og sende meldinger? Ble litt fram og tilbake her . Men dette er «min apekatt «som jeg kaller det, Så jeg øve på å stole på at vi er voksne og gir beskjed hvis man ikke vil treffes. Vet at det er vel egentlig han som sitte på svaret, men redd for å dumme meg ut Første gang jeg og tør å skrive innlegg og har lært meg at vi ofte ikke er alene i båten om den tanken. Uansett hva det er. Savn er noe vi kan føle av flere enn bare en kjæreste
Avatar

Re: Savn av venn

jan 18 2022 - 21:29
Om jeg har tolket riktig og dette vil nok høres brutalt ut, men om du virkelig vil ha er svar fra personen på det du lurer på så spør personen direkte rett frem og ikke noe «rundt grøten» opplegg. Hvis vedkommende er voksen nok så vil du enten få et positivt eller i værste fall et negativt svar. Men da har du i det minste fått svaret ditt.
Avatar

Hei

jan 18 2022 - 21:54
Jeg oppdaget at du skriver under kjærlighetssorg, jeg antar da at du er ulykkelig forelsket?

Han virker ikke tilgjengelig på den måten du ønsker. Jeg tenker at hvis vennskapet skal fungere, så du må akseptere at det blir sjeldnere kontakt enn du ønsker. Jeg vil råde deg til å la han ta kontakt annen hver gang, holder du deg ikke til det, tror jeg du blir såret.

Lykke til!
Avatar

Re: Savn av venn

jan 19 2022 - 09:56
Takk for svar????. Ser kategorien ble kjærlighetssorg ,ja. Skulle nok vært en annen kategori. Jeg begynner å innstille meg på å miste han og kun invitere når jeg invitere felles venner. Jeg Fortjener å bli satt pris på og å få meldinger andre veien . Uansett vil han ha en plass i mitt hjerte, som fikk meg til å våkne og begynne å oppfylle mine ønsker og drømmer og. Samt få meg til å føle at jeg fortjene bedre.
Avatar

Hei

jan 19 2022 - 11:15
Ja, det er helt klart det lureste du kan gjøre, Det å sende meldinger av og til har alle tid til hvis de vil og ønsker, uansett hvor travelt man har det. Når man ikke gjør det, så er det et signal om at den andre ikke ønsker like mye kontakt.

Har han en partner, så kan det også være grunnen til at han ikke ønsker å bli for nære, men i så fall så man også respektere dette. Manglende initiativ er fremdeles en måte å sette en grense.
Til forsiden