Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Samlivsbrudd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Samlivsbrudd

juli 31 2017 - 01:21
Hei! Er i 40 årene og går gjennom et samlivsbrudd og er helt knust og mistet all troen på at livet kan bli bra igjen. Sorgen er enorm og alt gjør vondt. Skulle gjerne hørt fra andre som har gått gjennom det samme og har noen erfaringer å dele.
Avatar

Re: Samlivsbrudd

sep 4 2017 - 23:41
Hei. Er i samme båt som deg om det hjelper. Ser ikke noe lys i tunnelen selv og håper på et mirakel. Utrolig vondt å bli forlatt av den man elsker, klarer ikke gi slipp på mine følelser. Gått 5 uker uten fremgang, nedtur hver dag. Prøver å tenke positivt men det sitter så dypt og så fast. Lest side opp og side her ned for å prøve å forstå. Tror bare tiden kan være vår venn og løfte oss opp og frem etterhvert. Vanskeig å se selv når man er så utmattet og lei seg. Håper det ordner seg for deg!
Avatar

Re: Re: Samlivsbrudd

okt 19 2017 - 11:22
I samme båt selv. 36 år og forlatt av kona for en kollega på jobben. Fornuften min sier glem henne, men følelsene lengte etter henne. Alle sammen sier kom deg videre og ta tilbake livet ditt. Men livet mitt var jo henne og de 2 små barna våre sammen som en familie.
Tror faktisk bare tiden kan hjelpe, ingenting annet... selv om det smerter å tenke på at han og henne nå gjør de tingene vi pleide å gjøre sammen.
Lykke til og fortell gjerne hvordan det går for dere nå fremover.
Til forsiden