Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Så usikker, så uendelig usikker...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Så usikker, så uendelig usikker...

sep 22 2015 - 12:05
Så var det vår tur da, til å stå her og lure. Lure på om vi har en fremtid sammen, om barnet vårt skal ha foreldre som bor sammen. Om vi kan redde stumpene, eller om vi heller skal gå hvert til vårt.

Følelsene er ikke lenger som de var, men de er der, hvertfall fra min side. Men det praktisk går ikke, det er for innviklet, for klønete, for lite kompromisser, for mye enveiskjøring. Jeg kan ikke ta alle detaljer her, men det er komplisert. Mine venninner har ristet på hodet i flere år og sagt "flytt!" Men jeg har tenkt at de får jo bare min side, det er ikke rettferdig. Fagfolk rister på hodet og spør om jeg vil dette. Ja, har jeg sagt, jeg elsker han. Men... Nå vet jeg ikke lenger. Jeg har ikke ro i hodet mitt, føler meg ikke hjemme i det som skal være mitt hjem, mitt barns hjem, vårt hjem. Det er ikke mitt hjem.

Konsekvensene blir så store om jeg går. Det påvirker ikke bare meg... Det er antakeligvis ingen vei tilbake. Men jeg er jo glad i han, veldig glad i han. Hadde det bare vært oss tre, så hadde det gått fint. Men det er ikke bare oss tre, vi har ikke fått være oss tre noen gang. Aldri. Kun små glimt innimellom.

Hvordan skal jeg vite om nok er nok? Hvor lenge skal jeg prøve? Finnes det noen gode svar? Barnet mitt er det viktigste, men det trenger jo pappan sin også, ikke bare mammaen sin?
Avatar

Re: Så usikker, så uendelig usikker...

sep 22 2015 - 13:08
Hvordan føler han om det? Hvis dere splittes opp så hvor langt blir det fra hverandre for barnet å se begge foreldre regelmessig? Hvis han er som deg og bryr seg mye om barnet så tror jeg ungen vil få det bra og bli elsket av begge to om dere er sammen eller ikke, det kan hende å splitte opp er lettere for ungen også over tid hvis det kan bli sett at det ikke går bra mellom foreldrene fra den sitt perspektiv.
Ja barnet trenger begge foreldre men jeg er ikke sikker på om jeg forstår situasjonen, hvis dere splittes opp vil ungen bare ha tilgang til deg og ikke til far?
Avatar

Hei snøengel

sep 22 2015 - 14:23
Jeg er skilsmisse ungdom. Mine foreldre skilte seg da jeg gikk på VGS. Det viktigste er at dere ikke krangler uansett hva dere velger å gjøre.
Klem
Avatar

Re: Så usikker, så uendelig usikker...

sep 22 2015 - 15:48
Han er veldig glad i barnet , men han er ikke i stand til å planlegge og vi kommer veldig fort langt ned på lista over prioriteringer. Går jeg så blir barnet med meg, og jeg vil aldri nekte han samvær, men jeg kan og ønsker ikke å måtte unskylde han når han ikke følger opp.

Vi klarer oss uansett, barnet og jeg. Men jeg går ikke fordi følelsene er borte, jeg går eventuelt fordi han velger oss bort.

Til forsiden