Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Så, hvordan snakke med jenter på en morsom ulogisk måte

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Så, hvordan snakke med jenter på en morsom ulogisk måte

juni 30 2018 - 13:00
Hvordan skal man starte samtalen på en morsom og flørtete måte uten at det blir kleint og dirty, Hvordan snakker man med jenter slik at samtalen blir godt igang på en morsom, utviklende og ulogisk måte uten at det blir kleint og dirty?

Forslag
Avatar

Hei!

juli 29 2018 - 11:48
Man bør rett og slett unngå å snakke om seksuelle ting. Mange jenter trekker seg unna med en gang mannen vrir samtalen inn på noe sånt, fordi de synes det er ekkelt, og fordi det kan bety at han kun ønsker en ting av henne. Her inne er det også viktig å huske at dette først og fremst ikke er en sjekkeside. Folk kommer ikke hit for å finne en kjæreste, vanligvis, men for å snakke om store og små utfordringer i livet, ofte knyttet til psykisk helse. Da må man trå ekstra varsomt!

Men generelt så bør du:
Unngå å snakke mye om sex og utseende.
Del ting du er opptatt av, finn ut hva hun er opptatt av. Det beste er å finne noe dere har felles, da går praten lettere.
Mange setter pris på litt selvironi.
Til forsiden