Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Riktig valg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Riktig valg?

okt 3 2017 - 03:20
Hei, jeg såret virkelig den ene personen som betyde alt for meg, vi hadde holdet på en stund og jeg reiste på en tur, hvor jeg gjor det største taben i mitt liv, jeg lå med en annen jente .... jeg valgte å fortelle det og jeg sa jeg ikke kunne forsette å holde på, sa jeg elsket henne for mye for å la hun elske noen som meg, hun sa vi kunne fiske dette mens tårene rant, hun sa hun ville tilgi meg, men hvordan kunne jeg la hun tilgi meg når jeg ikke kunne tilgi megselv, hun holdt rundt meg og sa hun elsket meg over alt på jord og ønsket ingen andre, jeg sa jeg avslutter oss for hun fortjener så mye mer enn meg, å det gjør hun hun fortjener alt, men gjor eg det riktige valge elsker henne vil være med henne men, vil ikke såre henne mer enn eg alle rede har gjort. Vis jeg elsker henne burde jeg la henne gå?
Avatar

Re: Riktig valg?

mai 23 2019 - 18:57
Jupp, du tok det riktige valget ,)
Avatar

Re: Riktig valg?

mai 23 2019 - 21:34
Om du virkelig hadde elsket hun kunne du aldri funnet på og gjøre dette mot hun i utgangspunktet ! Du har tatt riktig valg om å gi slipp på hun!
Avatar

Hei

mai 24 2019 - 16:39
Først så var du slik mot henne altså utro også når hun sa dere kunne prøvd å fikse det så avslutter du alt.hun burde avsluttet med deg.jenta elsket deg så mye at til tross at du var utro så ville hun prøve å fikse opp i ting også kommer du med at du vil la henne gå hvorfor tenker aldri utro mennesker på skyldsfølelse hvor mye de hadde hatt den før de er utro.altså du såret jenta 2 ganger.det fins mennesker som sliter så mye med å finne rette personen i livet også kommer mennesker som har mye å være glad for og er utro.jeg tenker at dere kunne prøvd parterapi altså dere kunne prøvd å få det til men du valgte etter å ha vært utro og såre henne igjen.dere kunne prøvd å få det til å fungere.men jeg tenker å finne tilbake og stole på personen igjen etter utroskap er vanskelig og.jeg håper hun finner en mann som skal behandle henne som en dronning en god mann som kommer til å behandle med all respekt.sånn sett like greit at dere ikke er sammen.
Avatar

Hei.

mai 26 2019 - 01:35
Det at du var utro, og lå med en annen jente var ikke en "tabbe" du gjorde. Du visste det du gjorde var feil ,og alikevel gjorde det. Å gjøre en "tabbe" eller en "feil" er noe du gjør, uten å vite resultatet.
Nå som det er sagt, vil jeg faktisk si at det var bra du var ærlig. At du sa det, og var ærlig, var bra, nå om det var bare fordi du hadde dårlig samvittighet gjør det deg til en mer egoistisk person. Om du faktisk sa det fordi du følte ho fortjente sannheten er det mer positivt.

Ja, du gjorde det riktige. Absolutt.
Nå håper jeg du har lært noe og aldri gjørt noe så jævlig mot noen igjen.
Avatar

Min mening.

sep 4 2019 - 15:52
Jeg tror muligens det var et bedre alternativ hvis du hadda forandret deg, jeg gjorde noe veldig likt og hadda gjort hva som helst for å få den muligheten du fikk. Det var definitivt dårlig av deg å gjøre det du gjorde, men hvis du virkelig hadda forandret deg trur jeg det kunne ha funket. Hun tilga deg og alt var bra.

Min ex tilga også meg for det jeg gjorde, og jeg tok det samme valget som deg. Nå angrer jeg hver eneste jævla dag.
Avatar

Re: Riktig valg?

sep 8 2019 - 18:57
Du gjorde det rette valget. Selv om ho sier ho tilgir deg, kommer det til for alltid å ligge i bakhodet på både deg og ho.

Du har lært, du gjør nok ikke dette igjen med neste frøken.

Move on.
Til forsiden