Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd for kjærlighet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd for kjærlighet

sep 5 2020 - 11:58
Jeg har så sykt kjærlighetssorg. Jeg slo opp med kjæresten min for fem måneder siden og har nå innsett at jeg gjorde det for at jeg var redd for at han ikke elsket meg når det egentlig var jeg som ikke elsket meg selv. Han har nå gått videre og vil ikke ha meg tilbake. Ihvertfall ikke akkurat nå. Han sier at han er helt knekt og vil ikke gå inn i noe da han er redd for å få bena slått under seg igjen. Jeg kjenner meg helt desperat etter å få han tilbake og vurderer flere ganger om dagen å ta mitt eget liv.
Avatar

pssssst

sep 7 2020 - 01:34
huff
en lei situasjon
men
hold ut da
for
er dere
meant to be
blir det jo dere
det blir i alle fall
vanskelig
om du tar livet ditt.....
Avatar

<3

okt 29 2020 - 10:20
Det blir kanskje en litt tung omvei for deg å finne tilbake til kjærligheten... det høres ut som om du bør begynne med deg selv, bygge opp kjærligheten igjen innenfra, med hjelp fra noen andre, ikke han. Så vil du en dag være klar for et kjærlighetsforhold igjen, men mindre av denne frykten! Ikke gi opp håpet! Jeg tok et internett-kurs som heter "Rising Woman, becoming the one", kanskje det er noe for deg? Ellers anbefaler jeg å oppsøke profesjonell hjelp. Lykke til <3
Til forsiden