Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykopat/utroskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykopat/utroskap

okt 1 2012 - 21:13
Jeg traff ei jente for ca 8 år siden,vi giftet oss fort og ble storm forelsket-hvertfall jeg. Jeg burde sett signalene allerede fra første stund,hun var utrolig pen og sjarmerende og veldig vulgær. Med tiden fikk vi en datter,men lenge før dette var hun utro og jeg kunne aldri stole på henne,med psykopater skjønner man egentlig ikke hva som skjer før man er bltt totalt hjernevasket,hun fikk meg til å føle meg som et null og sa ofte at jeg aldri kom til å treffe noen andre så det var bare vi to som kunne være sammen. Alle historier og episoder vi hadde sammen ble snudd opp ned på når hun fortalte de til andre og det gjorde hun,for å trykke meg ned og heve seg selv opp. Jeg har en nakkeskade som gjør at jeg ikke kan jobbe og nå er jeg alene-tok motet til slutt for å komme meg ut,men alikevel tøft å sitte alene uten venner,med helse som svikter,uten jobb og dårlig økonomi,i tillegg har jeg denne x en som er psykopat og jobber fortsatt med og psyke meg ned og bruker vår datter som mellomledd for å nå frem for å plage meg-jeg har hatt tre faste forhold i mitt liv og alle de damene var utro mot meg-hvordan skal man tro at man treffer noen som er normal da-og med min livs situasjon så ser det jo ganske mørkt ut?? Innspill??
Avatar

Re: Psykopat/utroskap

okt 7 2012 - 14:12
Så i heldig du har vært , kan ikke tro alle er slik, av den utro typen , opplevde det selv etter 24 års ekteskap , så tarvelig , nei , man får satse på seg selv og ungen tror jeg .men ensom og fattig er man jo
Avatar

Re: Psykopat/utroskap

okt 8 2012 - 10:38
Hei! Gikk det mange måneder før dere giftet dere?

Synd at du har opplevd dette.. liker heller ikke å dele med andre, når jeg hadde kjærest!
Vi e desverre bare mennesker og gjør feil:(
Avatar

Re: Psykopat/utroskap

okt 14 2012 - 22:47
Kanskje det er jentetypen du tiltrekkes? Du skriver jo selv at det har skjedd hver gang du har blitt sammen med en jente. Hva om du forsøker å finne fellestrekk mellom disse som du kan se etter og styre unna? - Vet ikke, kanskje en dårlig idé?
Avatar

Re: Psykopat/utroskap

aug 7 2016 - 18:03
Blir så trist av å lese historien din.

Har opplevd det samme som deg. Var gift med en psykopat i 8 år som utnyttet meg på alle områder. Og han mishandlet meg og barna fysisk og psykisk til han fikk viljen sin. Vi fikk heldigvis ikke felles barn men vi hadde begge barn fra før og jeg "offret" meg og gikk imellom når han angrep ungene for å beskytte dem.
Han visste at jeg ikke hadde det bra, men var 100% sikker på at jeg aldri ville klare å dra fra han.
Han trodde han hadde klart å tråkke meg så langt ned at jeg ikke hadde krefter til å dra.

Brukte 5 år på å komme ut av forholdet og mistet alt da jeg dro. Måtte begynne på bar bakke for han stjal alt vi eide, og umulig å få hjelp av politi og barnevern når det kommer til psykopater.
Det skumle er at psykopater ikke gir opp, de gjør alt de kan for å gjøre livet surt for x'er bare de får sjansen.
Ikke lett å komme videre da.

Ønsker deg lykke til videre og hvis du vil kan du legge meg til som venn så kan vi chatte og støtte og hjelpe hverandre.
Til forsiden