Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Platonisk gift, men har fremdeles følelser og behov.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Platonisk gift, men har fremdeles følelser og behov.

sep 8 2021 - 23:33
Vet ikke helt om dette tema passer under ensomhet, kjærlighetssorg eller relasjonsproblemer. Poster derfor temaet alle plasser.

Er en mann som ufrivillig har kommet i den situasjonen at partneren ikke lenger er seksuelt interessert og/eller ikke lenger har seksuelt behov/følelser for meg.

er det noen andre som er i samme situasjon? Ønsker svar fra både menn og kvinner.

Hvordan opplever dere det? Hvordan løser man en slik situasjon?

Dersom det er vanskelig for dere å svare her, er det bare å sende en venneforespørsel så kan vi ta det på privat melding.
Avatar

Re: Platonisk gift, men har fremdeles følelser og behov.

sep 9 2021 - 10:39
Jeg er ikke gift, men svarer likevel. Jeg hadde aldri klart å bli i et sånt ekteskap. Jeg trenger begjær og gjensidig lyst for at et partnerskap skal fungere optimalt for meg. Det livet du beskriver hadde ikke gitt meg noen ting.

Skal du ha det sånn som dette resten av livet da...? Er det noe mer å hente i et ekteskap som det der?

Skal du aldri igjen få oppleve følelsen av forelskelse? Å bli fullstendig slått ut av en kvinne som elsker deg av hele sitt hjerte og som gjør alt for deg. Som savner deg når dere er adskilte og når dere er sammen så holder dere på som kaniner og får aldri nok av hverandre <3 Hun gir deg følelser og deilige tanker som du ikke har kjent på årevis, og som du trodde du hadde mistet. Hun får deg til å føle deg fantastisk og elsket.

Utroskap er definitivt ikke aktuelt. Men hvis det er sånn at du ikke kan eller vil forlate dette ekteskapet, så hadde jeg luftet temaet åpent forhold for henne. Godtar hun ikke det så hadde jeg gått for skilsmisse. Mange feiger ut her, fordi de er redd for å miste tryggheten. De går evnt for utroskap.

De tøffeste går, selv om det er tungt og trist. Gevinsten der fremme er likevel verdt det. Ikke ofte man hører om folk som angrer på at de skilte seg.
Avatar

Re: Platonisk gift, men har fremdeles følelser og behov.

sep 9 2021 - 12:26
Jeg var i din situasjon i mange år. Inntil tidlig i sommer. Da ble det skilsmisse.
For meg var det en kjempevanskelig situasjon. En situasjon som jeg blir mer og mer overbevist om at hadde en definitivt negativ innvirkning på min mentale helse. Jeg sliter med langvarig (persistent) depresjon, og jeg er sikker på at en slik livssituasjon har vært med på å holde meg nede.
Ikke det at singlelivet byr på så veldig mye av den slags, men nå slipper jeg ihvertfall å gå å lure og gruble.

Råd: Parterapi! Hvis ikke det er aktuelt, eller ikke virker: Vurdér skilsmisse!
Avatar

Ensom, men ikke alene!

sep 9 2021 - 18:12
Takk for gode innlegg. Dette er ikke enkelt å prate om. Det er på en måte det nydeligste to mennesker kan ha sammen.

Jeg skal forsøke å svare og spørre til dere som har svart. Dersom det er vanskelig for dere å svare her, er det bare å sende en venneforespørsel så kan vi ta det på privat melding.

Rosa Mirabella, du beskriver det slik det ideelt sett hadde vert ønskelig å hatt det. Slik hadde vi det også en stund. Men etter fire unger og ti år ble det etter hvert slutt. Savner den tiden veldig.

Skonummer42. Det er ikke veldig lett nei. At det går ut over den mentale helsen er det ingen tvil om.
Avatar

Re: Platonisk gift, men har fremdeles følelser og behov.

nov 25 2021 - 01:42
Hvordan er forholdet mellom dere på andre plan?
Det er fryktelig tungt å være ensom når man egentlig er to.
Jeg gikk gjennom en skilsmisse for noen år siden. Det var tøft der og da, men jeg har ikke angret et sekund. Forholdet til xen er mye bedre nå enn hva det var da vi var gift
Avatar

Platonisk og sex

nov 26 2021 - 12:42
Vi gikk igjennom en land periode der ingenting virket her, dvs jeg virket ikke. Mannen min ringte da til sextelefoner en periode på www.pornolinjen.no blandt annet. Han fikk jo utlöp for sexen der, närhet hadde vi jo ellers hjemme. Jeg vet ikke helt om jeg likte han gjorde det, men det fungerte her.
Til forsiden