Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Pause? Hjelp!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Pause? Hjelp!!

mai 22 2017 - 09:21
Hei. Meg og kjæresten min begynte å møtes for et halvt år siden. Vi har holdt på siden da og ble kjærester 14 februar. Vi har nå vært sammen i over 3 mnd og ting begynner å gå galt. Han har før "tenkt høyt" og holdt på å slå opp -men ikke gjort det såklart.
Nå ber han om pause. Jeg sov hos han for litt siden og han ba om space. Så kom jeg tilbake dagen etter å sov hos han etter fylla. Han holdt såvidt rundt meg når vi sov og snakket såvidt med meg. Jeg dro hjem å spørte om det var noe galt. Han mente at han var lei og visste ikke helt om han hadde like sterke følelser lenger- han mente han følte han hadde mista de LITT. Han ville ikke slå opp men ha en pause i en ca ukes tid. Vi har prøvd pauser men aldri fått det til. Jeg tror vi trenger å savne hverandre med tanke på at vi alltid er sammen og jeg alltid maser om å møtes. Kanskje det er ingrediensen som skal til for at forholdet skal lykkes? Jeg er villig til å gjøre alt for å få det til å funke. Jeg klarer ikke se for meg hverdagen uten han. Og vi er veeeldig close. Han starter på skolen min til høsten. Han er født i 01 og jeg er 99'er. Det er litt forskjell ja, men han er voksen for alderen. Men likevell. Hvis vi slår opp klarer jeg ikke face han hver dag på skolen. Og vil liksom at forholdet skal funke, fordi det funka jævlig bra før ting skjærte seg. Så.. kanskje pause er det vi virkelig trenger? Å savne hverandre litt og kjenne på savn og få gnisten litt tilbake? Hva tenker dere? Er så vanskelig å ikke snakke med han og sitte å vente på snap/mld og se at han er på mobilen uten å sende noe. Tror dere han tenker på meg?

Avatar

Huff

mai 22 2017 - 21:06
Du må bare gi han space. Slutt å ta kontakt, bruk tid på deg selv og dine venner. Han vil kanskje komme tilbake, og hvis ikke er det ikke vits å bruke tiden på han. Dere er ung og har mange år på å finne ut hva dere vil og ikke vil og det er derfor fort gjort at man glir ut på hver sin sti. Sånn er livet. Men gi han rom og ta tiden til hjelp.
Til forsiden