Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

På'n igjen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

På'n igjen

juli 26 2011 - 21:29
Mitt andre forhold er endelig totalt over. Hvorfor klarer jeg aldri å kreve mitt? Hvorfor gir og gir jeg bare, og ender bare opp med emosjonelle sår? Hvorfor klarer jeg ikke å si noe som kan være sårende, når den andre sårer meg gang på gang? Hvorfor blir jeg alltid den som sitter igjen med all lasten, selv den som skulle tilhørt den andre? Hvorfor er jeg ikke verdt nok for andre, når jeg ser min egen verdi?
Avatar

Re: På'n igjen

juli 27 2011 - 08:15
Trolig så strever du litt med usikkerhet slik at du ikke får den plassen og rommet som du trenger. De aller fleste strever med dette og det finnes mange forklaringer men jeg tror ikke det er viktig å gå dypt inn i den problemstillingen da det fort kan bli litt komplisert å sette seg inn i.

Det som er viktig er i første omgang å kjenne seg selv. Da tenker jeg virkelig å kjenne seg selv. Vi er mange som stadig får "aha" opplevelser langt ut i livet og jeg har selv fått mange og gitt mange til andre. I stor grad så er vi kun elever i livet så en skal ikke forvente at en får det helt til med en gang. Vi er jo ofte utålmodige og det skjer mer enn ofte nok for de fleste at en får en liten smell og lurer på hva som skjedde der. En kan fort gå i fella med å TRO og ikke legge flid til så en VET. Det er en vesentlig forskjell å kjenne hendelsesforløp i eget liv mellom handlinger og emosjoner som vil være gode veiledere. Det tar tid å lære seg dette men å være klar over at det er viktig er dog mulig å få med seg tidlig.

Rent konkret så kan en si at siden du sier "igjen" så har du vært med på dette før. Du har da ikke lært det du skulle og må se på begge situasjoner og finne ut av hva som er fellesnevneren og hvor du må foreta justeringer. Så må du prøve igjen og se hvor det bærer. Det kan i stor grad være nyttig å forholde seg til hvermansen først før en tusler inn i et forhold. Mange føler et press for å være i forhold og mange velger dårlige kontra ikke fordi normen tilsier at det er bedre å være i et forhold. Eller så kan det være litt trend i omgangskrets eller lignende. Det kan også slå andre veien. Det som er viktig er at en gjør det en gjør for seg selv og utelar andre med styring over egen lykke. Da vil du lettere få til det du selv vil og ikke det som du tror må til for å passe inn i en gruppe.
Det krever kanskje en del for å ta inn alt dette så om det er noen spørsmål så finnes det alltids svar.
Til forsiden