Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nedtur på nedtur:/

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nedtur på nedtur:/

sep 7 2016 - 20:57
Hei.
Var sammen med ei bipolar jente i 8 mnd. Mange fine stunder, men så kom smellet over natta. Hun har tæret meg helt psykisk ned i flere uker nå med å gi totalt faen i meg. Alle andre er alt flott med, men jeg er blitt totalt oversett. Så i dag spurte jeg om hun enda var sur på meg. Fikk bere til svar at hun ikke var sur, men at det kommer aldri å bli oss igjen, å livet hennes sto på vent, for hun er redd for sinneproblemene mine, noe jeg ikke viste at jeg har selv, å hvordan jeg kommer til å reagere hvis hun finner en anen. Jeg tolker det dit at hun da har funnet en annen. Føler meg sparket på når jeg ligger nede og pisset på. Hun har bodd her gratis, ikke engang betalt for maten. Jeg har dekket regningene hennes, vasket klærne, kjørt henne hit og dit, tatt meg fri fra jobb hvis hun måtte noen plass og til og med betalt for en tur jeg ikke var med på selv. Hun elsket meg dagen før hun bare stakk. Ville ha familie og alt, å plutselig er jeg store stygge ulven. Huff, lurer på hvor mye en menneskekropp egentlig skal tåle.
Avatar

Re: Nedtur på nedtur:/

sep 7 2016 - 22:11
Huff, du vet dette er en blåkopi av det jeg nettopp har opplevd og det gjør vondt i hele meg når jeg leser.
Det er sjokkerende likt faktisk. eg liker ikke å generalisere, men lurer på om alle med bipolar er sånn at de bare plutselig kutter ut en person uten grunn. Virker som det er den som står nærmest som blir utelukket og ignorert...
Avatar

Blåkopi...

nov 8 2019 - 12:23
Innlegget er ulest.
Jeg er i akkurat samme situasjon nå. Sykemeldt og tankespinn hele tiden. Hvordan har det gått med dere? Har lest innleggene deres under en annen emneknagg. Har aldri vært så forelsket i hele mitt liv og ønsker henne tilbake. Hun var glad i meg til siste time for så å "aldri ha hatt følelser for meg"????
Er fortiden så langt nede som jeg aldri har vært før... Hun har "ghostet" meg på det som er av sosiale medier.. Hilsen en som har møtt veggen...
Til forsiden