Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når kjæresten ikke har følelser for deg lengre.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når kjæresten ikke har følelser for deg lengre.

nov 17 2016 - 02:14
Hei! For å gjøre en lang historie kort ble det slutt med meg og kjæresten min for ca en måned siden. Grunnen var at han ikke har følelser for meg lengre. Jeg syntes dette er veldig vanskelig å forstå og har hatt en skikkelig kjærlighetssorg siden det ble slutt. I det siste har det gått utover skole og venner. Jeg er mye alene og vil helst bare være på rommet mitt uten å snakke med noen. Føler også en sterk fysisk smerte inni meg generelt og tenker ofte på at jeg har lyst å dø. Jeg og eksen møtes nesten hver dag, siden vi bor i en liten bygd. Når jeg møter han er han veldig kald og later som ingenting. Han har og sagt flere ganger at han ikke kan reagere på dette siden han har for mye å gjøre for tiden. Jeg prøvet hele tiden og finne ut hvorfor det ble slutt, men han sier kun at det er han som har forandret seg og at det ikke er noe galt med meg. Begynner vi å snakke om oss ender det ofte med at det er han som gråter og at jeg må trøste han. Det og føles feil siden han gjorde det slutt, men skjønner og at det er vanskelig for han. Lurer egentlig på om noen har noen tips til meg om hva jeg kan gjøre for å få det bedre? Føler at jeg har snakket for mye med vennene mine om det her... Hilsen Anna.
Avatar

Re: Når kjæresten ikke har følelser for deg lengre.

nov 27 2016 - 02:56
Hei Anna.
Jeg er innom her på forum seksjonen rett og slett fordi at jeg selv har kjærlighets problemer og jeg vet ikke hvordan jeg skal løse dem for meg selv.. Dog er jeg god på å gi råd til andre.. desverre ikke like god for min egen del :P

Det er bestandig tøft når man er den parten som blir forlatt. Parten som forlater har mest sannsynlig forberedt seg mentalt i forkant dersom bruddet er seriøst. Når man er den som blir forlatt så kommer jo dette som et sjokk og man skjønner ikke hva som skjedde. Egentlig er det faktisk ikke sikkert at man får noen definitive svar på sine spørsmål. Men jeg tror det er viktig at man tenker at det ikke er noe galt med seg selv. Selv om at ting gjør vondt en periode fremover.

For min del sitter jeg med spørsmålet forlate eller bli.. jeg er parten som ønsker og forlate. Vi kan reflektere litt over dette.
Er det riktig for min nåværende samboer at jeg blir værende når jeg ikke lengre har følelser ? Om jeg velger å bli.. vil ikke forholdet være noe som er falskt ? Vil det være riktig ovenfor min samboer ? Jeg er glad i henne.. bare ikke som før... Jeg er glad for det vi har hatt sammen, og jeg vil sørge over det.
Men kan jeg ikke elske henne på likt nivå som jeg har gjort de siste 5 årene.. vil vi ikke leve på en løgn ? Som potensielt åpner en annen can of worms ? utroskap, flørting med andre, distansering etc.. som faktisk er mye mer sårende enn et rent brudd.

Jeg tror at det er riktig å si i fra når ting forandrer seg.. begge parter vil nok være lei seg når bruddet er ett faktum.
Man har mange minner, ting som er investert, og mye annen bagasje sammen.

Ta deg tiden til å sørge, og få en avsluttning. Desverre er det sånn at raske løsninger fungerer ikke.
Dette er nok ikke svaret du ønsker, men noen ting tar desverre tid, og tid er det eneste som hjelper.
Prøv å ikke gå i kjelleren. Kanskje gjøre ting du ikke har fått gjort tidligere. Prøv å vær med venner, prat om det som er vanskelig men også tenke at det er slutt og start å se fremover mot nye muligheter. Ikke nødvendigvis i form av ny kjærlighet men kanskje andre ting du ikke har fått gjort på en stund. Hobbyer eller andre fritids interesser :)
Avatar

hei

nov 27 2016 - 18:14
Opplever det som du opplever nå bor i en bygd jeg med å det ble brå slutt her med å sitte med mange svar å spørsmål jeg ikke fikk svar på , det var plutselig brudd med meg å etter det har hun vært kald.Stenger meg selv inne slik som deg å sikkert slitet ut vennene mine også. Det er vansklig og finne svarene hverfall dei som kan trøste deg, alle sier det finst mer fisk i havet osv men det er lett for dei å si når dem ikke er i samme klemma.Ser du skriver du møter han og det ender med han gråter på din skulder? Da hørest det ut som han har følelser og det ligger noe annet bak. Veit hvor vansklig det er kansje å vere ute med venner å tankene dine ligger forsatt der å undrer men du har mange venner rundt deg. Mitt tilfelle så føler jeg meg kansje litt bedre med familien , å tar noen gråtetimer på kvelden dette er 6 dagen min å fått roet meg litt ned. Ellers anbefaler eg deg å gjøre sjølvstendige ting å vise for deg selv at du kan gjøre å sette mål uten du trenger kjæresten din. og ikke minst så anbefaler jeg veldi å dra på eit treningsenter å fått ut frustrasjon. Vist du trenger noen å prate med så bare send en melding. =)
Avatar

Hei

nov 28 2016 - 23:45
Jeg er i samme situasjon. Mannen min gjennom 22 år, slapp bomben i juni ifjor. Helt uten noe forvarsel. Vi har ett barn sammen, og jeg ble lovet at han ønsket å prøve å redde ekteskapet vårt..
Etter mange mnd hvor han ikke gjorde noen ting, men prøvde i hodet (som han sier) sa han at han ønsket at jeg skulle flytte... jeg har flyttet, og har det heeeelt for jævlig... jeg savner, håper, undrer, har MANGE spørsmål, og har funnet ut at jeg hater å være alene, uten mannen min... Han har nå sagt at han ønsker skilsmisse, og at han er sikker på at det er dette han vil. Samtidig forteller han meg at han har stengt helt igjen i forhold til følelser... Det er ingen annen kvinne involvert, og han sier at det er helt uinteressant. Vi har alltid hatt det fint.. jeg har ihvertfall trodd det.. Nå føler jeg meg såå sviktet på alle mulige måter.. .. Hva skjedde egentlig??? Hvor kom det fra?? Kommer boblen hans til å sprekke? Er det midtlivskrise? Herregud, jeg blir sprø.. MEN..jeg vet at det går over..jeg er bare så utålmodig..jeg vil ha ro i sjelen.... føler med dere alle sammen.
Avatar

Tusen takk for svar.

nov 29 2016 - 03:29
Hei! Tusen takk for fine, ærlige svar! Det hjalp meg. Det går bedre nå og jeg har ikke lyst til å dø lengre. Jeg møtte ekskjæresten min sist, torsdag kveld. Da gråt han og fortalte meg at han har slitt med dårlig selvtilitt i mange år (noe som jeg har vist), og at dette i den siste tiden har kommet veldig tilbake. Han fortalte videre at han føler seg veldig ensom og stygg. Dette er kanskje normalt etter et brudd? Han sa og at han savnet meg. Han har ikke vært sammen med noen andre enn meg i livet sitt og fortalte at dette var som forsterket følelsen av at han føler seg anderledes siden han bare har vært med meg.Dette var litt vondt og høre og jeg følte meg ganske kvalm i etterkant. Samtidlig som jeg savner han utrolig mye og merker at jeg fortsatt har følelser når jeg ser han. Skulle ønske det var noe inni meg som forsterket følelsen av at det er greit at det er slutt hvis dere skjønner.
Til forsiden