Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når hjertet ikke lenger føler....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når hjertet ikke lenger føler....

juli 2 2011 - 23:23
Når hjertet ikke lenger føler
og hodet ikke lenger
tenker
og drømmer ikke lenger hvisker...
ditt navn
...
må sjelen min ha dødd

Høres ut som en hyllest til kjærligheten og den eneste ene?nei...langt ifra....det er en kjærlighet så ulykkelig som den kan bli,..og allikvel....
åh, som jeg vil over ham...det tærer meg opp innenfra...og jeg skammer meg.

men hver morgen er han den første jeg tenker på..og den siste jeg fantaserer om før jeg sovner... og han er SNILL!!!Han er ikke en psykopat, men et anstendig vennlig menneske...utrolig vakker...og god.

Hadde han bare vært slem, så skulle jeg ha gjort en u-sving og aldri tenkt på ham mer.
Hva kan jeg gjøre?
Avatar

Re: Når hjertet ikke lenger føler....

juli 3 2011 - 06:00
Åpne opp for kjærligheten til deg selv også. Finn dine pillarer som du kan stå på og bli sterk der du er.

Gjør det du elsker å gjøre så vil ting komme til deg.
Avatar

Re: Når hjertet ikke lenger føler....

juli 13 2011 - 22:31
Du skriver veldig vakkert! Håper du finner veien videre :)
Avatar

Re: Når hjertet ikke lenger føler....

okt 5 2011 - 23:39
Hei,
Jeg er en gift mann, ikke lykkelig gift lenger, men fremdeles gift. Min frue og jeg har i flere år slitt. Mye skyldes hennes oppvekstvilkår og en dominerende far, men også hennes evne til hele tiden rakke ned på seg selv. At jeg kommer fra en familie hvor det var stor takhøyde gjør at vi er veldig forskjellig kodet. Ettersom årene har gått, 15 gifte faktisk, har dette blitt ett stort problem.
Det som har skjedd det siste året har vært såpass emosjonelt at jeg har hatt behov for å skrive ned mine tanker slik jeg ser det. Det har ført frem til bloggen livet-i-endring.blogspot.com. For meg har det å skrive fungert godt som terapi og slik som du fører ordene burde du så absolutt skrive mer :-)
Men kort fortalt så skulle jeg gjerne ha gått for lenge siden. Det hadde vært lett for meg om hun hadde vært utro eller noe annet uakseptabelt. Men slik er det ikke. Livet er komplisert.

Har du gjort det rette valget? I så fall er det bare en ting som kan hjelpe deg og det er tiden. Har du tatt feil avgjørelse? Det vet du i så fall innerst inne. Så snu så snart som mulig.
Til forsiden