Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når du ikke forstår noen ting

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når du ikke forstår noen ting

mars 11 2017 - 02:28
Hei!
For noen uker siden ble jeg dumpa helt ut av det blå av typen.
Vi møttes litt ute på kvelden når begge hadde vært ute, noe som endte med en løgn som kom frem fra hans side. Ikke noe utroskap eller noe lignende, men dette førte til igjen at han åpnet seg mer opp en han noen gang har gjort. Jeg fant da ut at han ikke hadde det så bra med seg selv som jeg trodde. Som vi pleier å gjøre så sov vi i samme seng, og jeg opplyste han om at jeg gjerne ville snakke om dette i edru tilstand, og han sa at det var greit at vi tok det opp dagen etter.

Når jeg kom hjem fra jobb dagen etter tok jeg det opp, og det eneste han sa var at han overdramatiserte det når han ikke var edru og at han hadde det helt greit, det var ikke noe å bry seg om. Jeg klarer ikke å huske når denne samtalen snudde, men plutselig slo han opp med meg. Dette kom ekstremt brått på, ettersom vi hadde bestilt en ferietur sammen uken før. Jeg satt der og gråt. Han holdt rundt meg og sa at vi måtte ta det tilbake til vennestadiet for å så heller prøve på nytt når vi kjenner hverandre enda bedre.

Etter dette var alt som før vi slo opp, han sov hos meg igjen, og var hos meg flere dager etterpå. Den eneste forskjellen var at vi ikke var i et forhold som før. Dette taklet ikke jeg, jeg elsker han jo. Han hadde heller ikke sagt noe til vennene sine om bruddet. Jeg sa til vennene mine, fordi jeg var, og er knust.

En uke senere fant jeg ut at det ikke funket for meg og ha det på den måten, så vi tok det enda mer tilbake og vi er ikke noe mer enn venner nå. Det knuser meg. Han forandret seg på flekken. Han bryr seg ikke om noe, eneste han gjør er å være med guttegjengen sin og finne på faenskap.

Han har etterlatt meg med hjertesorg, og jeg har gått tilbake til depresjonen jeg var i før. Jeg ver ikke hva jeg skal gjøre, det er så tungt. Grunnen til at jeg skriver det her er fordi jeg må få det ut, men jeg klarer ikke sette ord på det. Vi snakker sammen så og si hele tiden. Jeg vil virkelig ikke miste den gutten, for vi utfyller hverandre på beste måte.

De tre gangene jeg har vært i et forhold har det alltid vært jeg som har endt opp knust. Det er utrolig tungt for meg og gå inn i noe nytt, noe jeg ikke burde med det første, selv om jeg virkelig trenger det. Jeg vet også at vi ikke kommer til å gå inn i et forhold igjen, men uansett venter jeg på det. Det er utrolig vanskelig og gi slipp, siden det er så mye han trenger hjelp med som ingen kan hjelpe han med utenom meg akuratt nå. Jeg sitter her og lurer på hva jeg skal gjøre før følelsene tar overhånd.
Avatar

Re: Når du ikke forstår noen ting

mars 11 2017 - 12:49
Hei. Jeg forstår at du har det forferdelig ,har vært der selv ,men du må tenke på deg selv nå.Får du det forjævlig så kom deg til en psykolog og få snakket ut ,for det verste er at du går inn i en depresjon!
Til forsiden