Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når drømmedama drar

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når drømmedama drar

feb 11 2019 - 12:48
Hei,

Min kjæreste/samboer gjennom 10 år brøt sammen før jul og fortalte meg over telefon at hun ikke lenger hadde følelser for meg mens jeg var på jobbreise. Dette kom som lyn fra klar himmel for min del, og jeg gjorde alt jeg kunne for å prøve og finne ut av hva som gikk galt og rette opp dette i ukene etterpå.

Jeg skjønte fort at dette ikke gikk rette veien, men nå sitter jeg altså her, helt tom og knust, og venter på at vi skal ordne det praktiske rundt fordeling av bolig, eiendeler o.l.

Dette var altså dama i mitt liv, dama som jeg hadde planlagt å fri til og ville gifte meg med. Dette er så ufattelig tungt å stå i, jeg greier jo ikke slutte å elske henne selv om hun ikke lenger elsker meg.

Jeg får ikke sove, jeg sliter med å stå opp i helgene når jeg ikke har en jobb å stå opp til. Jeg ser ikke lenger glede i livet, og det skremmer meg. Jeg som vanligvis er en så glad, positiv gutt.


Er det noen som har kommet seg gjennom dette og har noen gode tips å komme med? Etter tre måneder i konstant smerte håper jeg virkelig at det lysner snart.

-Mann i slutten av 20-åra
Avatar

Hei

feb 12 2019 - 19:48
Hei. Det er vondt når en du elsker sier farvel. Det er faktisk helt forferdelig, men det eneste rådet jeg kan gi deg er å finne på noe sammen med venner og familie. Prøv å gjør det du er glad i å gjøre. Tenk at du er god nok akkurat som det er. Livet må dessverre gå videre, selv om det er vondt og vanskelig akkurat nå!
Til forsiden