Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når alt ble slutt plutselig å verden raset for meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når alt ble slutt plutselig å verden raset for meg

nov 27 2016 - 18:03
Ble brått slutt med min kjæreste for noen dager siden , kroppen vrir seg å tenker å tenker å er sliten. Magen vrenger seg og spiser ikke noe særlig , alt minner meg om henne å fikk ingen god forklaring hvorfor hun gjor det slutt. Hadde en nydelig dag å koset oss å 2 dager seinere gjor hun det slutt .Ingen spesiel grunn kun hun ikke ville mer. vært sammen i 2 år. jeg har tryglet å bedt henne om å tenke seg om å spurt hvorfor men får ikke noe svar. Føler med verdiløs å full av negative tanker.Har så mange spørsmål hvorfor kan noen gjøre det slutt på den måten , jeg er snill å tålmodig å lytter å vi har samme interessene og aldri vært utro eller gjort noe slemt , perfekt er jeg ikke men kan ikke finne ut hvorfor. Kansje jeg var for kjedlig osv . Googlet på 100ganger på hvordan takle kjærlighetsorg , prøvet og følge rådene, Men hjelper ikke så mye. Føler meg teit en voksen mann full av kjærlighetsorg som griner å er lei seg.Har vært dum å drukket noen øl om kveldene for å roe meg ned , brukt sovetabletter for få sovet, Men vil ikke fortsette slik er sykt deprimert og synest veldi synd i meg selv , forstår ikke hvordan jeg skal klare å fortsette. forklare familien å venner alt. har stengt meg inne :(
Avatar

Re: Når alt ble slutt plutselig å verden raset for meg

nov 30 2016 - 03:43
hei, jeg ble og dumpet, for nesten to måneder siden og ting er fremdelse sårt. Vi hadde nesten vert i lag i to år. Det er helt jævlig de første dagene, og det er ingen måte å ungå det. Det beste rådet jeg kan gi deg (som jeg prøver å følge selv) er å la deg føle alt! du kan ikke flykte fra følesene, den eneste måten å gå videre er å gå igjennom. Jeg sitter også med mange spørsmål jeg aldri kommer til å få svar på. Det hele skjedde så plutselig, så jeg føler med deg. Viss du har muligheten, ta noen dager på å bare føle, skrike, gråte, ringe en venn. Bare ikke ta kontakt med denne personen, det gjør bare vondt værre, stol på meg.
Avatar

takk for gode ord

des 1 2016 - 19:37
Problemet er vel jeg er for følsom å åpen om følelse å har spydd ut en heil del følelser for henne . vennene mine sier hun leiker med meg.barnslig å tåpelig gjort av henne med. Hadde jeg vert uten følelser selv så er det 2-3 andre som er interiserte i meg "ikkje for å vere noe selvgod" men er ikke bygd slik jeg går på hva som helst uten følelser inn i bildet å ikke minst vil ikke såre noen. Sette av tid til å føle på sorgen har jeg gjort mye har gråtet endel tårer men prøver å holde fasaden.Fornuften sier gå videre , men tankene slår seg om å det slår seg i brystet å magen. Det er rart når vi sitter i en slik kjærlighetssorg så tenker vi bare det positive med menneske det angår hverfall jeg. i steden for det som er genrelt fakta , at dette menneske som du ga så mye til å delte så mye ga deg opp for ingen grunn.Da er vi ikke verdt mye i demes øyner. Har snakke med mange venner som har vært i en kjærlighetsorg selv og har egentlig ikke forstått hvordan det er før det treffer deg selv.Du sier ikke ta kontakt men det rådet har jeg brutt egentlig for vedkommende kontakter meg å jeg har det lille håpet. så det føles ut som eit spill. Håper jeg kan se tilbake igjen på denne tråden om noen månder å le litt av meg selv å ikke minst lære .
Avatar

Får bruke dette som en sort for dagbok eller update for dei som orker å lese.

des 2 2016 - 15:12
Idag våknet jeg med den angsten å sterkt deprimert av alt sammen , ser mørkt på det rundt meg å vil helst bare grave meg ned å bli aleine. Har hatt noen oppturer men jeg ser dette går ikke lenger , hvordan jeg skal konfrotere følelsene mine.Ringte til dps og ba om en time å håper jeg får det ganske fort.Savner å slippe å ha følelsen i magen å brystet å tankekjøret , og ja jeg savner henne med :(
Til forsiden