Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mistet jenta som var livet mitt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mistet jenta som var livet mitt

april 9 2016 - 15:57
Hei. Jeg tenkte å dele min historie her inne og de som har opplevd liknende er velkomne til å skrive til meg eller å snakke til meg. For ca én måned siden så ble det slutt med hun som jeg hadde sett for meg kom til å være jenta i mitt liv. Vi møttes for litt over ett år siden, og har opplevd utrolig mye på kort tid. Etter at vi hadde vært sammen i ca 8 mnd begynte vi riktignok å krangle mye, og det ble fort sagt og gjort mye stygge ting. Jeg valgte alikevel å fokusere på å holde fast ved forholdet og det var ikke annet jeg ønsket enn at vi skulle få det til sammen og få en lykkelig fremtid. Tiden gikk, og utover høsten i fjor så begynte vi å gjøre det slutt for så å bli sammen igjen med opphold på ca 1 uke. En av oss tok alltid initiativ til å møtes og snakke ut og vi ble sammen igjen. Slik holdt vi på ca 3 ganger i løpet av de 4 siste månedene. Det skjedde igjen for ca 2 mnd når vi hadde en flott reise og se frem i mot i vinterferien. Det endte også denne gangen med at vi fant tilbake til hverandre, så vi reiste på det som var en planlagt ferie som skulle få oss sammen igjen. Det var etter denne turen i vinterferien at hun hadde bestemt seg for å forlate meg. Det skjedde ting på turen, som jeg angrer utrolig mye på men som hun ikke ville tilgi, eller være villig til å reparere. Jeg overreagerte og sa og gjorde mye dumt på denne reisen fordi jeg var frustrert over ting hun hadde gjort tidligere, og vi hadde hatt såpass mye problemer. Det var veldig sterke følelser og mye kjærlighet mellom oss så når det nå er over så er smerten og sorgen ganske overveldende selv om jeg på en måte hadde sett dette komme lenge. Jeg har slitt mye med angst, og jeg føler meg ensom uten henne. Dagene og spesielt helgene er utrolig tøffe og jeg våkner om morgenen og tenker på henne, og på at det var min feil at det ble slik det ble og at hun ikke ville treffe meg igjen etter reisen. Jeg føler hun var livet mitt denne jenta, og det var bare henne jeg hadde rundt meg som jeg stolte på da jeg har litt konflikt med flere i familien, som jeg opplever at stenger mer ute. Det er utrolig krevened og stå i en sorgprosess som jeg opplever "alene" og jeg har kun støtte ifra noen, og kollegaer på jobb. Noen som kan kjenne seg igjen i situasjon med forhold med mye følelser, som kan være av og på? Om dette kanskje var til det beste? Jeg bebreider meg selv mye for at hun gikk til slutt, og kjenner jeg savner henne veldig selv om forholdet var vanskelig.
Avatar

Hei

april 9 2016 - 17:25
Jeg har lest alt sammen så trist å høre det da.håper det går bedre med deg da å at du får noen flere venner.jeg er også helt alene for tiden.at du får flere venner å snakke sammen med om ting.
Til forsiden