Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mista henne etter 4 år

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mista henne etter 4 år

jan 26 2020 - 02:59
Gutt 19 som skriver.

Når jeg begynte på videregående møtte jeg en flott jente i klassen min som ble til min beste venn, så ble vi kjærester, etter et år sammen så flyttet inn med hverandre og levde sammen i enda et år. Vi flyttet fra hverandre ettersom hun skulle i militæret (august 2019) og jeg skulle inn i militæret ca. 6 måneder etter henne (januar 2020).

Hun fikk fri i to uker i juletiden. Jeg tenkte at forholdet vårt aldri hadde vært bedre. Jeg har mye familietrøbbel i min egen familie, men ble veldig godt kjent med familien hennes i den perioden og vi fikk gjort masse sammen.

Dagen før hun skal reise inviterer hun meg hjem til seg. Jeg tenker ingenting spesielt om det og gleder meg til å se dama før hun reiser igjen. Jeg merker en veldig dårlig stemning med en gang jeg kommer inn i huset og etter hun har hintet til, men trippet rundt temaet i flere timer, så spør jeg om hun inviterte meg for å slå opp med meg. «Ja, det blir jo det» svarer hun dessverre.

Jeg viser av en eller annen grunn ingen form for følelser. Jeg begynte ikke å grine, ble ikke sinna, følte meg nesten ikke lei meg heller. Alt bare stoppet. Vi snakker om det i noen timer mens jeg ikke viser noe tegn til å være lei meg osv. Og vi slår opp. Tror bare hjernen min ikke klarte å skjønne det. Jeg setter meg forvirra i bilen og kjører hjem.

En måned senere (i går) kommer hun på besøk. Vi koser oss litt. Og så finner vi ut at vi angrer på at vi koste oss litt rett etterpå. Vi snakker i flere timer mens hun er lei seg og griner. Midt i samtalen har jeg plutselig bestemt meg for å innse at det faktisk er over og begynner å grine for første gang på sikkert over 5 år.

Jeg er helt knust. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg gleder meg masse til å reise i militæret og vet jeg kommer til å ha det bra der, men siden vi begge er i tjeneste kommer jeg ikke å ha muligheten til å se henne ansikt til ansikt på over 6 måneder. Jeg klarer ikke å stoppe å grine og føler meg helt borte uten den jenta i livet mitt. Hun har vært min beste venn fra jeg var 15 år gammel og er den eneste jeg har klart å åpne meg opp til. Har ikke gjort det med min egen familie engang.

Takk for at du ville lese. Setter pris på all hjelp.
Til forsiden