Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Min mann var utro

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Min mann var utro

juli 9 2016 - 14:39
Jeg fant ut at min mann gjennom 18 år har vært utro med ei på jobben hans. Det hadde begynt i det små for 6 mnd siden og bare utviklet seg, som han sa, og de har hatt sex to ganger på jobb, det skjedde for ca 1,5 mnd.
Min verden falt i grus, men jeg klarte ikke å bli sint på han, følte meg bare så ufattelig såret og skuffet. Kanskje mest over meg selv siden jeg ikke hadde oppdaget hva som foregikk. Han valgte å avslutte forholdet til kollegaen samme dag som jeg fant det ut, hun hadde sagt at hun ikke ville ødelegge ekteskapet vårt. Han har sagt at han var blitt forelsket i henne da. Men han valgt heldigvis oss, og vi jobber oss nå igjennom en lang prosess.. Jeg har dager hvor jeg bare gråter, andre dager er lettere og jeg klarer å fungere "normalt".
Jeg har sikkert hundre spørsmål i hodet, men klarer ikke å få meg til å spørre han ut, da jeg helst vil glemme alt som har skjedd og bare fokusere på oss og fremtiden.
Avatar

Re: Min mann var utro

juli 9 2016 - 19:39
Jeg er ingen samlivsekspert, men jeg kan dra fram en del fakta som kanskje kan gjøre det enklere for deg å akseptere utroskapen.

Mennesker er ikke skapt for monogami. Til og med utsendemessig ser vi spor av dette.
Det er ikke tilfeldig at en erigert penis har like trekk som en spade, uten at jeg skal forklare det nærmere.
Hovedpoeng: At han hadde sex med en annen betyr ingenting med tanke på følelser for deg.

Så fremst innlegget ditt ikke mangler relevante opplysninger, så utviser din mann ingen oppførsel som kan si noe om følelser for deg.

Kanskje du føler at jeg hvitvasker hannes aktiviteter, noe jeg ikke gjør. Men han var jo ikke utro for å såre deg.

Håper du kan tilgi han dette vist kjemien har vert topp ellers.
Avatar

Re: Min mann var utro

juli 10 2016 - 12:34
Takk for svaret. Han sier han er glad i meg, og føler seg sikkelig råtten m tanke på hva han har gjort. Jeg har valgt å tilgi han for de jeg elsker hsn overalt på jord. Men vanskelig er det fordi han ble forelsket i denne kollegaen og for st han dras i begge retninger sier han. Kollegaen valgte å sette en strek over hele greia for snart fire uker siden fordi hun ikke ville ødelegge ekteskapet vårt, og hun har ikke kontaktet han siden, noe jeg tolker dithen at kanskje hun ikke tok det så alvorlig men mer som en flørt og en mulihet for sex
Avatar

Re: Min mann var utro

juli 13 2016 - 13:12
Jeg for min del vet at jeg aldri hadde kunnet stole på min mann igjen, om han hadde hatt sex med en annen og deretter fått følelser for henne. Jeg hadde gått rundt og vært konstant redd for om han kom til å gjøre det igjen, og det kan man ikke basere et forhold på. Men det er meg...
Avatar

Re: Min mann var utro

juli 14 2016 - 01:29
Takk for svaret, Schmetterling,
Jeg vet at det vil ta til å finne tilbake tiliten, og kunne stole på han igjen. Men jeg velger å prøve, selv om jeg nok vil gå rundt med hjerte i halsen av og til. Han har lovet og være ærlig og ikke ha noen hemmligheter.
Vi skal nå gå i parterapi og få proff hjelp til å finne tilbake til oss. Håper det kan være til god hjelp. Vi er begge inneforstått med at dette vil ta tid og er villig til å gå inn 100% for det da.
Avatar

Re: Min mann var utro

juli 14 2016 - 09:53
Det er jo veldig positivt ankafu22, da er dere på rett vei! Jeg ønsker dere lykke til og håper dere finner tilbake til dere :)
Avatar

Re: Min mann var utro

juli 14 2016 - 12:11
Positivt at han valgte å avslutte, men hva hvis kollegaen hadde gjengjeldt følelsene hans og ville ha ham? Hadde han avsluttet det da? Regner med hun er litt yngre enn deg også. Min erfaring er at utro menn er rimelig sleipe og trygghetssøkende. Er du hans førstevalg egentlig? Og hva betyr det i praksis at hun ikke har kontaktet ham? Hvis de sees på jobben likevel? Mener han alvor med deg kan han jo begynne med å bytte jobb.
Avatar

Hei Nemi

juli 14 2016 - 19:32
Takk for svar,
Det var kollegaen som avsluttet forholdet her, hun ville ikke være med å ødelegge ekteskapet vårt.
Mulig han la mer i det enn hu, siden hu avslutta det så fort og ikke har kontaktet han siden.
De sees ikke i det daglige via jobb, så den er ok. Jeg håper at jeg er hans førstevalg, har ikke spurt om det da. Burde kanskje spørre hen om akkurat det !
Avatar

Re: Min mann var utro

juli 14 2016 - 21:11
I den grad han vil fortsette å være gift kommer han jo selvsagt til å svare ja på det spørsmålet. Uansett hva sannheten faktisk er. Ikke så bra at det var kollega damen og ikke han som gjorde det slutt. Og at han innrømmer at han er /var forelsket i henne. Kanskje burde han få seg en wake up call, savne deg litt og innse hva han risikerer å miste. Ønsker deg alt godt men hadde ikke gjort det så altfor lett for ham. Kjenner en notorisk utro fyr som cruiset seg gjennom familieterapi sammen med sin altfor tilgivende kone. Hun trodde alt var bra igjen mens han fortsatte i samme sporet bak ryggen hennes. Håper det ordner seg for dere.
Avatar

Re: Min mann var utro

aug 7 2017 - 12:54
Hvordan går det med deg nå? Jeg har opplevd at min mann hadde one nigth stand med ei. Vi hadde/ har et flott ekteskap, og han angrer sårt. Vi ønsker å fortsette sammen, for vi elsker hverandre. Lurer på hvorordan du har jobbet deg videre med følelsene dine?
Til forsiden