Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mann nr. 2

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mann nr. 2

juli 17 2010 - 06:10
Hei,
Jeg er veldig gla i ei jente, som ikke klarer å avslutte sitt tidligere forhold. Hun bor alene, men er sammen men sin eks. eller kanskje sin fortsatt type i fritid eller ferie. Men samtidig har hun et veldig nært og intimt forhold til meg. Hun er veldig åpent på at hun ikke klarer å bestemme seg og at hun er for feig til å ta en avgjørelse. Hun sier at hun er glad i meg også glad i han. Familien hennes er også veldig glad i han andre.De har et 3,5 år fohold bak seg og også felles hund, mens vi har hatt et forhold på vel 6 md. Jeg tror ofte at det skal går min veil, men får veldig ofte tilbakeslag og sterk kjærlighetssorg. Er dette noe å satse på?

I tillegg har en venn av meg invitert henne til å bruke hytta hans og evt. komme på besøk til han på hytte, noe hun har takket ja til. Hvordan bør jeg forholde meg til min venn. Han vet at vi flørter i lag.
Og hvordan bør jeg forholde meg til henne etter dette?

en som håper...
Til forsiden