Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

MGTOW

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

MGTOW

aug 7 2018 - 18:27
For menn der ute som føler seg urettferdig behandlet av kvinner så er MGTOW noe jeg anbefaler at dere søker opp. Jeg skal ikke skrive en oppsummering av hva det er ettersom at det finnes mange nok av dem der ute hvis dere søker det opp.

Hva jeg kan si derimot er at jeg virkelig har fått ett mer realistisk syn på menn, kvinner, samfunnet og hvordan vi handler. Mitt liv etter at jeg lærte om MGTOW ble mye bedre. Jeg har aldri hatt det så bra som jeg har det i dag.
Avatar

Re: MGTOW

sep 5 2018 - 21:52
"Hva jeg kan si derimot er at jeg virkelig har fått ett mer realistisk syn på menn, kvinner, samfunnet og hvordan vi handler. Mitt liv etter at jeg lærte om MGTOW ble mye bedre."

Nemlig :) MGTOW!
Avatar

Har prøvd

nov 11 2019 - 22:57
Har sett på noen youtube videoer fra MGTOW folk. Var mye sant, men det helper ikke her og nå. Jeg er en romantiker, og forelsker meg ofte. Elsker damer egentlig. Jeg har dog skjønt at hvis man ikke er beinhard, har ting på stell, og sosial status, er du ingenting...
Til forsiden