Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

MGTOW

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

MGTOW

aug 7 2018 - 18:27
For menn der ute som føler seg urettferdig behandlet av kvinner så er MGTOW noe jeg anbefaler at dere søker opp. Jeg skal ikke skrive en oppsummering av hva det er ettersom at det finnes mange nok av dem der ute hvis dere søker det opp.

Hva jeg kan si derimot er at jeg virkelig har fått ett mer realistisk syn på menn, kvinner, samfunnet og hvordan vi handler. Mitt liv etter at jeg lærte om MGTOW ble mye bedre. Jeg har aldri hatt det så bra som jeg har det i dag.
Avatar

Re: MGTOW

sep 5 2018 - 21:52
"Hva jeg kan si derimot er at jeg virkelig har fått ett mer realistisk syn på menn, kvinner, samfunnet og hvordan vi handler. Mitt liv etter at jeg lærte om MGTOW ble mye bedre."

Nemlig :) MGTOW!
Avatar

Har prøvd

nov 11 2019 - 22:57
Har sett på noen youtube videoer fra MGTOW folk. Var mye sant, men det helper ikke her og nå. Jeg er en romantiker, og forelsker meg ofte. Elsker damer egentlig. Jeg har dog skjønt at hvis man ikke er beinhard, har ting på stell, og sosial status, er du ingenting...
Avatar

Ikke gjør dette mot dere selv karer

mai 5 2020 - 04:17
Jeg anbefaler ikke dette i det hele tatt desverre har en kamerat som falt for de greiene der hold dere unna karer dette er ikke måten å takle ensomhet på.

Dette kan føre til en mørk tankegang der kvinner blir fienden og jeg ser ikke på dem som fienden kvinner er fantastiske og er veldig glad for de erfaringene jeg har hatt både positive og negative, men ikke lukk deg selv inne og bestem deg for en ting uten å faktisk ville forandre på noe.

Jobb med deg selv også så går det seg til på damefronten ikke sitt sint inne å klandre kvinner det hjelper ikke deg i det hele tatt men skader kun deg selv og tar deg til ett sted du virkelig ikke vil være på mentalt.Avatar

Re: MGTOW

mai 8 2020 - 17:13
Må si meg enig med ensominord86 her, det er mye bedre å jobbe med seg selv enn det er å melde seg inn i bevegelser som mener alt er bare kvinnenes feil. Ja det er selvfølgelig mange kvinner det er best å styre unna men det samme gjelder for menn.

Det mest konstruktive du kan gjøre er å begynne med mannen i speilet da han er trossalt den eneste du kan gjøre noe med som vil utgjøre en forskjell i din interaksjon med det motsatte kjønn. Begynn å trene for eksempel, lær deg nye ting for å bygge selvtillit, begynn å prate med fremmede for eksempel på bussen, på venterommet eller kassadama på butikken etc for å trene opp dine verbale ferdigheter osv.

Jeg holder personlig på å jobbe med meg selv for å bedre selvtillit å selvbilde og for meg har trening å det å aktivt gå inn for å lære nye ferdigheter hjulpet ekstremt mye og jeg merker blant annet at jeg har sluttet å gå med krommet rygg å har rettet meg opp i holdningen, og selv noe så lite som en rett holdning sender faktisk mange positive signaler til andre mennesker rundt deg. Jeg er fremdeles ikke komfortabel ute i bybildet men jeg er definitivt kommet langt på vei og jeg har blant annet en samboer nå som kan sies å være ett direkte resultat av at jeg jobbet med meg selv.
Til forsiden