Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lyve om følelser for xen? TRENGER VIRKELIG HJELP

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lyve om følelser for xen? TRENGER VIRKELIG HJELP

juni 5 2017 - 16:29
Hei. Meg og xen min slo opp for 2 uker siden. Han sa han ikke var kjærestetypen men ville vøre venner og kommer alltid til å være glad i meg. Vi er gode venner og snakker mye og vi møttes for første gang i går for å snakke. Vi snakka om alt annet utenom oss, og det var koselig. Han flørta jo og var som når vi var sammen. Men igår kveld så skrev jeg "Vil du møtes imorgen?" Og han skrev "Vet ikke om jeg orker. Vil slappe av imorgen egentlig" og jeg skrev "orker ikke spørre mer heller, så si ifra en dag du kan" og han sa "skal det" så skriver jeg "du får hente snusboksene dune hvertfall" siden jeg kjøpte til han i Sverige. Så skriver han "Ikke vær så harsh (streng/slem)" og jeg bare "mot deg jo, bryr meg ikke :p" så skrev han "bryr deg ikke?" Så skrev jeg "hadde kanskje brydd meg om jeg hadde følt noe, men nahh" og han bare "føler du ikke noe for meg" og jeg skrev "Hvorfor skal jeg det?" Og da skrev han "That was quick" noe som betyr at han enda har følelser og ble sjokkert over at jeg ikke har det enda. Eller hva tror dere? Etter det skrev jeg "Sorry jeg løy. Jeg føler noe enda. Trodde bare du hadde mista alt og ville si det samme" og han bare "det hadde jeg gjort også hah" og jeg føler jeg angrer for at jeg sa jeg løy. Jeg gjorde jo det. Men vil vise at jeg ikke har følelser. Eller er det lurt? Jeg sendte også en snap "feil" istad der jeg skrev "hahah jeg sa jeg løy men gjorde egt ikke det, stakkars" og sendte på 3 sekunder. Han spilte av igjen og mente han ikke så hva det stod. Prøvde å sende til meg selv og se. Jeg så helt klart hva det stod. Tror dere han skjønte det? At jeg mente jeg løy om at jeg har følelser?

Tror dere han enda har følelser?
Er det lurt av meg å sende en til snap å lyve å si "Du, deg jeg sa igår. Jeg løy igjen. Jeg har faktisk mista følelsene helt"

Eller droppe det? Er redd det ødelegger. Eller er det bare bra å vise at jeg har følelser? Vil vinne litt. Vil at han skal bli skikkelig lei seg og komme løpende til meg.

HJEEELPPP
Avatar

Re: Lyve om følelser for xen? TRENGER VIRKELIG HJELP

juni 5 2017 - 16:46
Hvis du vil vinne:
- Slett han fra alle sosiale medier
- Ikke kontakt han på noen som helst måte
- Ikke stalk han
- Ikke svar han om han sender deg en melding som "Hva skjer?" osv
- Forsvinn helt fra hans radar

Du kommer til å ha følelser for han i en lang stund fremover, og juge om sånt er bare tullete. Akkurat nå vet han hvor han har deg. Han vet du svarer, han vet du sender han en melding før eller siden.

Hvis du plutselig forsvinner ut av livet hans kommer han nok til å få litt panikk fordi han innser at du ikke lenger biter på agnet han kaster ut. Da vil nok fela få en annen tone.

Man innser ikke hva man har mistet før man faktisk mister det. Og akkurat nå har ikke eksen din mistet deg, han vet du er der for han.

Tenk litt etter, hvis du virkelig hadde mistet følelsene for han, så hadde du ikke hatt noe behov for å fortelle han det.

Dette er også råd og følge hvis du virkelig vil komme deg over han/bruddet.

Se på dette som noe positivt, du er 18 år, du har hele livet foran deg, det er sommer! Vær sosial og finn på morsomme ting, så skal du se at eksen din til slutt bare er et minne.

Lykke til.
Avatar

Re: Lyve om følelser for xen? TRENGER VIRKELIG HJELP

juni 6 2017 - 21:05
Å sende slike meldinger gjør bare alt verre. La han være. Bli mer voksen selv. Livet går videre, så møter du noen andre.
Til forsiden