Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet gir ikke mening uten han.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet gir ikke mening uten han.

des 26 2016 - 01:39
Okay, da var det min tur da, Første innlegg her.
Det handler jo da altså om kjærlighet, om hvordan jeg fikk hjerte mitt knust nå sist og råd/tips til problemet og svar til spørsmålet som dette forumet kommer til å ende med:

Jeg har kjent personen lenge, la oss kalle han blomst. Jeg har kjent Blomst lenge, siden 5.klasse. Vi har begge alltid hatt et godt øye til hverandre opp igjennom alle år.
Men i starten av 8.klasse introduserte han meg for bestekompisen sin. Jeg hadde et godt øye til Blomst, men vi var aldri noe mer enn bare venner. Jeg forstod jeg ikke kunne vente for evig på han, Så da jeg ble introdusert for kompisen hans? Forelsket vi oss i hverandre, og Blomst ble liksom gjemt et sted inni hjerte i håp om fremtidig kjærlighet.
Han var gjemt der i hele 2 år, helt til starten på dette året. Hvor jeg og bestekompisen hans slo opp. Og da fant jeg og Blomst hverandre, og denne gangen lot vi kjærligheten blomstre slik som aldri før.
Vi startet forsiktig i starten ved å bare "holde på". Men tid utviklet ting og tok det høyere og lengre enn vi begge trodde. Vi elsket hverandre. Men så fant jeg nylig ut at Blomst hadde funnet ut en hemmelighet gjemt langt vekk fra meg, nemlig at jeg lå med bestekompisen hans da vi var i et forhold. Blomst var ikke lenger kompis med eksen min, det hadde de ikke vært på en stund, men Blomst klarte ikke tanken på at jenta han elsket (meg) hadde ligge med eks-bestekompisen hans, Så han gikk ifra meg. Dette skjedde nå nylig, og jeg prøvde å få han til å bli hos meg - siden han var alt jeg hadde, Men.. det er jo en grunn til at jeg skriver dette innlegget.
Jeg elsker han mer enn alt og jeg trenger han for å leve. Han sa den eneste grunnen til at han ikke tok det lenger var fordi jeg lå med eks-bestekompisen hans da jeg var i et forhold med han. Jeg sa vi kunne fikse det sammen, men Blomst sa at tanken gjorde han kvalm og at den aldri forsvant. Men vi hadde det perfekt, selv han skrev det. Men hva tenker dere? Er det en god grunn til å ikke ville mer med jenta du påstår du elsker? Om det ikke fantes andre grunner enn akk den, er det grunn nok? Han sa det hadde med han som person å gjøre, og at han ikke kunne endre måten han tenker. Men jeg mener at om han virkelig elsket meg og så en fremtid sammen med meg, slik han sa nylig? Da hadde han klart å akseptere det faktum at fortid er fortid og nåtid og fremtid er han i mine øyne. Hvordan får jeg han tilbake? Hvordan får jeg han til å innse at det var gjort i fortid fordi jeg var i et forhold som varte 2 hele år? Med en eks. Hvordan skal jeg få han til å forstå?
Avatar

Re: Livet gir ikke mening uten han.

des 27 2016 - 21:49
Det du her beskriver er vel det vi kaller utroskap ? Når du ikke forstår hva følelser som da er i sving er det faktisk ikke noe håp for deg. Dette er det ultimate sviket som kan ramme et menneske, jeg har selv vært der. Unnskyld om jeg misforstår historien din, korriger meg da. Dette var også "bestekompisen" hans, og da er det virkelig inne i noe som er helt grunnleggene fundamentalt i mennesker sitt liv. Ikke tull med dette, det kan få alvorlige konsekvenser du faktisk ikke aner grensene for.

Svik er det verste noen kan oppleve, og det er bare ikke noe å tulle med. Hold deg unna er mitt råd, og finn deg noen andre med en moral som ligger nærmere din egen standard. er mitt råd.
Avatar

Ehh

des 27 2016 - 23:58
Beklager, men jeg er på Blomst sin side. Eks eller ei så var du utro. Skjønner at han ikke kommer over det. Dette er ultimat svikt du gjør bare ikke sånn mot en du påstår du elsker..
Avatar

Re: Livet gir ikke mening uten han

des 29 2016 - 02:35
Kanskje det ordner seg med tiden, hvordan fant han ut denne hemmeligheten?
Hvis du har fortalt det til han så kanskje han klarer å tilgi deg en dag. Tror bare du må være tålmodig og ikke masse og skrive masse meldinger til han men heller ta kontakt igjen om en stund og spørre hvordan det går, og kanskje avtale en møte for å snakke igjen..
Til forsiden