Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Litt over 1 måndte siden hun var utro..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Litt over 1 måndte siden hun var utro..

juli 18 2017 - 21:00
Hei!
Skal gjøre denne lange historien kortest mulig. Jeg er 24 år og eksen min er også 24 år. Vi flyttet sammen for over 3 år siden og har vært et par i nesten 4 år. Vi skulle begge studere. Forholdet har gått mye opp og ned. Siste halve året ble kjæresten sjalu på mine nye jente venner, men jeg trengte å være mer sosial. Vi hadde en prat som nesten førte til brudd, men bestemte oss for å satse på forholdet. Uken etter var en superfin uke som vi hadde sammen, men så presterte hun å ligge med en annen gutt på byen.
Dette skjedde for 1 måndte siden.

Etter den tid har begge flyttet ut av leiligheten, jeg har ikke sett henne på 1 måndte. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å kutte henne fullstendig ut av mitt liv. Min mor kontaktet henne via mail angående leiligheten vi skulle ut av osv. Jeg har blokkert henne på alt.

I dag fikk jeg kjenne utrolig mye på at jeg aldri kom til å se henne igjen. Så jeg sa til min mor at jeg ønsket å avslutte leilighetsstyret med henne selv. Så jeg har sendt henne noen meldinger i dag. Jeg vet ikke om dette var en lur ting. Jeg prøver å si til meg selv at dette er for å få "closure", men jeg tror kanskje jeg bare lengter tilbake til henne. Jeg savner henne ekstremt mye, og jeg vil bare være sammen med henne igjen... Hjelp meg plis.. Er det muligheter for at jeg og hun ihvertfall kan bli venner? Eller vil det bare ødelegge?
Avatar

Re: Litt over 1 måndte siden hun var utro..

juli 19 2017 - 02:08
Så lenge du fortsatt har slike følelser for henne, vil ihvertfall jeg fraråde deg å bli venn med henne, det vil bare gjøre at du sitter med ett håp innerst inne hele tiden, og det kan ødelegge for andre potensielle forhold, det er mange flotte mennesker der ute.

Hun har jo allerede kuttet deg ut? hun var utro, hvorfor vil du ha henne tilbake? Annet enn gamle minner og tiden dere HADDE? :)

Få avsluttet leiligheten og ønsk henne lykke til videre, finn din måte å komme deg videre på og få deg ett bedre liv med en annen.
Til forsiden