Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Leter Etter Den Håpløse Kjærligheten Som Er Meget Vanskelig Å Finne Nå, Føler Seg Oppgitt og Trist :(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Leter Etter Den Håpløse Kjærligheten Som Er Meget Vanskelig Å Finne Nå, Føler Seg Oppgitt og Trist :(

juni 28 2018 - 13:14
Leter Etter Den Håpløse Kjærligheten Som Er Meget Vanskelig Å Finne Nå, Føler Seg Oppgitt og Trist :(

Korte ord å beskrivelse om meg selv

Liker å gå turer,være på fjellet, være med dyr, høre på musikk, synge, sitte på internett, kjøre turer med bilen, bowle, spille billjard, spille sånne spørsmåls spill, terningspill osv

Jeg studerer og jobber ikke dessverre.

Jeg er nu da en Singel Ungmann på 25 som er hyggelig, snill, vennlig, morsom, blid, åpen, direkte, frempå og intens, hensynsfull, viser respekt, ydmyk og
god varmthjertet person og alltid ærlig. Skryter aldri, rakker aldri noen ned og kan ha ekstremt dype samtaler, kan snakke skikkelig dirty og kan snakke skikkelig kleint og drite seg skikkelig ut:) Hater Singellivet og håper jeg aldri noensinne under noen omstendigheter trenger å være singel mer, helt grusomt liv og er ulykkelig :( Dette må veninna min tåle eller drømmedama :) Aldri noe vondt og negativt fra min side uansett hva jeg skulle finne på å si.

Ser etter Venninner og Et helt seriøst langvarig forhold med en jente fra 18-40 år:) Ta kontakt på pm, snap, skype eller på epost eller på melding her inne.


Send meg melding her inne også eller andre steder, Velkommen Velkommen :D
Avatar

Hei

nov 12 2018 - 21:12
Hvorfor lyver du? Det er en ting man ikke må gjøre hvis du ønsker varige relasjoner. Vær ærlig og ikke desperat. Det skremmer oss damer bort. Jeg vet hvem du er og begynner å lure når jeg sitter å leser det du skriver. Fordi det er ikke den personen du har vist til meg og du har folk som bryr seg om deg, men du klager på at ingen bryr seg osv. Hvis du vil ha kjæreste så ille og er ulykkelig, hvorfor flytter du ikke ? De banker ikke på døren din og da får mulighet til flere ting som skaper et bra liv. Du må ta tak i det og slutte å synes synd på deg selv. Du ser det bare ikke og du hadde meg før du løy og gav f i meg.
Til forsiden