Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lesbisk og ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lesbisk og ensom

juni 29 2008 - 15:30
Jeg er ei lesbisk jente. Jeg føler meg veldig ensom. Synes det er veldig vanskelig å snakke om det og ikek minst å komme i kontakt med andre som er i samme situasjon som meg..
Jeg savner å ha ei å være glad i, bry meg om og gi min kjærlighet til! Jeg har vært forelska i noen jenter, men aldri vært sammen med ei jente.. og jeg synes det er tungt å tenke på ;/
Har vært sammen med noen gutter, men har alikevel aldri hatt så sterke og intense følelser for en gutt som det jeg har hatt for ei jente.

Noen som skjønner hva jeg prater om og som kjenner seg igjen og har det på samme måte?
Avatar

Re: Lesbisk og ensom

okt 9 2008 - 03:39
Sliter med det samme som deg.
Avatar

Re: Lesbisk og ensom

jan 11 2009 - 20:47
Hei.
Jeg sliter med nesten det samme.
Jeg er bifil, og ensom.
Det er ikke hemmelig at jeg er bifil, bare personlig. Noen vet det, men det er bare ett par av vennene mine. Og så har jeg det problemet at jeg har blitt forelsket i en av mine beste venner(Hun er hetero) men jeg ønsker å være sammen med en jente som jeg liker, og som liker meg. Men det blir litt vanskelig når jeg ikke sier til noen at jeg er bifil...
Avatar

Re: Lesbisk og ensom

april 26 2009 - 18:41
Jeg er i samme situasjon. Er bifil, og selv om jeg er forelska i en av mine beste venner (hun er bifil også), så tør jeg ikke å fortelle henne det.
Har en venninne, tuller mye med henne, men det er ikke det samme når det bare er tull. Vil helst ikke heller, for etterhvert kommer jeg sikkert til å få følelser for henne.

Savner å ha noen å dele kjærligheten min med. Er jo ikke så mange nå for tida som er helt åpne med å være bifil/lesbisk, så det er vanskeligere å finne en man kan bli glad i. Føler meg alene D:
Avatar

Re: Lesbisk og ensom

april 29 2009 - 19:03
Jeg kjenner godt situasjoner med avstadsforelskelser. Det er vondt, fryktelig vondt. Tror åpenhet er det beste, tross alt. Gode vennskap vil tåle en slik fortrolighet. Er følelsene gjengjeldt er det jo flott. Hvis ikke hun har det på samme måte som deg, kan du jo alltid si at hun i alle fall kan ta det som et komplement om at hun er attraktiv, og at du respekterer hun ikke kan honnorere dine ønsker. Ellers er jo websiden gaysir.no stedet hvor du kan treffe lesbiske og bifile kvinner. Lykke til.
Til forsiden