Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Langtids forhold slutt. 2 år etter, gjør fortsatt like vondt.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Langtids forhold slutt. 2 år etter, gjør fortsatt like vondt.

okt 11 2015 - 23:06
Hei!
Dette er noe som har plaget meg over ganske så lang tid nå.
Jeg har avsluttet et ganske langt forhold med min tidligere kjæreste, et forhold som har vart i mangen år.
Dette var ikke et typisk brudd hvor ene finner en annen, eller et eller annet drama.
Det kjedde faktisk ganske sivilt mellom oss to og vi er fortsatt gode venner.

og mye av grunnen til dette er fordi forholdet våres var ganske komplisert, forholdet våres var ikke det helt perfekte, og det var litt konflikt mellom mine foreldre og hun jeg var sammen med.
Men ikke noe eksplosivt greier, mer et kulturelt greie.
Hun var fra USA og jeg fra Norge, og foreldrene mine er ganske erke-norsk selv om min mor er fra Thailand.
Og det var noe ting hun aldri helt ble vandt med, hun var vandt å være litt fri, familien hennes feiret aldri høytider (jul og slikt) så det ble alltid noe småkonflikter som stort sett løste seg raskt under høysesongene.

Men bort ifra det, så var det egentlig fordi vi hadde et avstands forhold, hu var buende i USA og jeg i Norge, vi prøvde flere ganger å få henne over og skaffe henne et visum, men dette var noe som var letter sagt en gjort. og det var egentlig dette som tok knekken på oss.

Vi hadde kastet bort så mye tid og krefter på å prøve å skape et liv sammen at alt det andre ble kastet bort, Og det slet på forholdet våres mye, hu hadde ingen venner, jeg hadde ingen venner, begge jobbet halv ihjel for å prøve skrape sammen nok penger slik at vi kan få visumet godkjent.

Men den ga ei. Tilslutt fant vi ut at vi kan ikke fortsette slik, samt følelsene hennes hadde begynt å drifte vekk, hu var rett og slett lei hele greia, og det kjønner jeg godt.
Hu hadde ingen venner og begynte å fokusere å skaffe seg venner, og etter hvert begynte vi å drifte fra hverandre.

På tross av alt dette, og årene som har gått siden vi gjorde slutt, så er jeg fortsatt like glad i henne, og hu veit det også. Noe hun får skikkelig dårlig samvittighet for, men hun har ikke akkurat de samme følelsene hun hadde før. Og det går ut over min egne samvittighet igjen, fordi jeg kan jo ikke akkurat tvinge et annen til å gjengi følelsene når de faktisk ikke har det.

Men jeg tror mye av det er fordi jeg sliter sosialt selv, har litt problemer selv å sosialisere meg med andre folk, mye føler jeg fordi jeg ikke drikker alkohol eller røyker, så føler jeg ofte at jeg er et tredje hjul blandt vennegjeng ganske ofte.
Og ikke minst at jentene er heller med gutta som har spritflaska enn han som sitter med glasscola.
Samtidig som jeg selv ikke er så glad i å gå i utesteder, hjemmekos er greit, men ute på pub, barer og klubber er ikke akkurat min greie og blir ganske raskt demotivert av å være ute for lenge, og tar en tidlig kveld istedenfor.
Men igjen, så går det utover mitt sosial liv og ender ofte opp alene flere kvelder.

og savner egentlig å ha en å kunne dele kvelden med.

Og i og med at jeg har vært i et forhold så lenge så har jeg aldri egentlig skapt den evnen med å "hooke" opp med folk. siden jeg aldri har trengt til det tidligere, og sliter ganske hardt med å prøve å bli kjent med nye folk.

Men gjør det jeg kan og holder et åpent sinn, sier ikke nei hvis jeg blir invitert til å bli med på noe. Men jeg håper en dag at jeg finner noen som deler mye felles interesser som jeg faktisk kan snakke en del med enn å bare sitte der å tørrprate med folk.
Avatar

Re: Langtids forhold slutt. 2 år etter, gjør fortsatt like vondt.

okt 26 2015 - 21:42
Jeg kjenner meg igjen i det du skriver i forhold til det sosiale og at det kan være vanskelig hvis man ikke er et typisk festmenneske. Det er det som er dumt. Alle de greie og ordentlige er ikke så lette å finne ettersom de ikke er på den "møteplassen" som fester og utesteder har blitt.

Poenget er at det virker som om du er en ordentlig og veldig god gutt. Dette høres ut som en klisje, men jeg håper at du ikke forandrer den du er for å prøve å tiltrekke deg jenter som heller vil ha en som sitter med spritflaska som du sier. Det er ikke den type jente som kommer til å gjøre deg glad tror nå jeg.

Uansett om det er hun i Usa eller en annen, så håper jeg virkelig at det ordner seg for deg. Det fortjener du. :)
Til forsiden