Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Komplisert forhold,, trenger råd og hjelp til hva jeg skal gjøre videre...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Komplisert forhold,, trenger råd og hjelp til hva jeg skal gjøre videre...

feb 2 2011 - 17:42
Jeg er ei jente på 18 år. når jeg gikk i 10 klasse ble jeg kjent med verdens herligste gutt, vi ble sammen da jeg var 15 år og vi har vært kjærester siden da, helt til igår da han flyttet hjem til moren sin og slo opp med meg.
Vi har gått igjennom så mye sammen, både godt og vondt. får litt over et år siden var han utro mot meg, men vi kom over det etter noen måneder og vi var fortsatt med hverandre og bygget forholde opp igjen etter det som hadde skjedd. det første året vi var sammen var helt fantastisk, han var så snill og grei me meg og vi hadde det veldig bra sammen, veldig lite krangling. nå det siste året har ting bare gått nedover med oss, og jeg har virkelig prøvd og fikse opp i ting. jeg mener eg har gjort alt jeg kan får den gutten der, jeg har ofret veldig mye som jeg angrer på nå. skulle egentligt gå i lære som frisør, men dette gjore jeg ikke på grunn av sist sommer gikk ting veldig dårligt mellom oss og jeg bestemte meg for og heller bruke mer tid på forholde, så planene om å bli frisør ble satt på hylla. Jeg vet jeg tok det valge selv, men jeg føler jeg har lagt ned så mye mer i forholde en det han har. Han ble kastet ut fra moren sin får 6måneder siden ca, og da flyttet han hjem til meg. ( bor hjemme hos min mor ). Han har fått bodd her helt gratis, gratis tak over hode, gratis mat og har levd så gratis som det går an og leve hos noen andre.

jeg har virkelig gjort mye for denne gutten, men jeg blir aldri satt pris på og dette sårer meg virkelig mye.. Han har hatt problem med rus en stund nå, og dette er en veldig stor skyld i hvordan ting har blitt og hvorfor vi krangler hele tiden. jeg har funnet meg i så mye fra han, å fortsatt vært snill med han uannsett hva stygge ting han har kalt meg. Han har blitt veldig voldelig og aggresiv etter alt dette med den rusen, han klare isje kontrolere seg selv og alt går ut over meg. han kan bli sur på meg for ingenting, jeg kan si at det har skjedd ting som ikke skal skje i et forhold. jeg er så knust etter at han slo opp med meg igår, jeg føler meg så alene og knust, jeg ønsker virkelig og få han tilbake, men jeg vil ikke virke desperat, jeg mener selv jeg bør spille kostbar, men dette er som sagt veldig vanskelig når vi har hvert sammen i 3år og har bodd sammen i 6måneder. jeg er virkelig knust og har nå ligget hjemme i hele går å hele dag og spyr og klare ikke få i meg noe mat.
Jeg aner ikke hvordan jeg skal klare meg gjennom dette her, jeg ser ikke for meg hvordan hverdagen skal gå uten han.
Kjærlighet har virkelig gjort meg blind :/

Avatar

Re: Komplisert forhold,, trenger råd og hjelp til hva jeg skal gjøre videre...

feb 12 2011 - 19:59
Hei på deg. Vet akkurat hvordan du har det. Ble vraket etter 16 år jeg. Og det var på mars. Du får igjenn matlysten og kroppen blir roligere. Men for all del. Kutt kontakten tvert. Det gjorde ikke jeg og det har jeg angret på etterpå. Det eneste som duger er å slutte å tenke på dem. Det er vanskelig og jeg klarer det ikke helt. Men dagan går uansett. Hold motet oppe og snakk og snakk om det. Håper du har veninner som stiller opp. Hadde ikke det heller jeg. Lykke til.
Til forsiden