Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Komme ut av forhold med utroskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Komme ut av forhold med utroskap

jan 9 2015 - 01:53
Det viste seg at jeg er veldig lett å lure. Og at jeg ikke takler det spesielt bra etterpå.
Og jeg lar meg lure om og om igjen. Tror jeg i hvert fall da. Han er jo blitt veldig snill og god. Kanskje han virkelig mener det.. Eller egentlig tror jeg han har kontakt med flere enda. Han har ikke mange venner på facebook eller snapchat da, en av de stedene han pleide å holde det gående tidligere, men det finnes jo flere steder å kontakte jenter og få de med seg på noe han lover han ikke gjør lenger.
Jeg holder på å bli gal. I løpet av de to årene vi har drevet, så har jeg prøvd å dumpe han gjennomsnittlig en gang i måneden. For jeg finner virkelig ikke noen tillit i det hele tatt. Og hver gang har det blitt så utrolig mye mas og diskutering, noe som passer dårlig for meg som er konflinktsky.
Daglig ser jeg for meg det lange, nydelige håret hennes. Den rene, usminkede, pene huden hennes, og ikke minst de passende, store puppene hennes. Innimellom dukker den rødhårete jenta opp, hun som ble invitert på frokost rett etter jeg reiste hjemmefra og skulle på jobb, da frokosten var hans sæd i munnen hennes. Hun ukjente jenta, som plutselig, uten at det var meningen tydeligvis, la meg til på instagram, dukker også stadig opp, hun hadde visst blitt med han hjem en gang han hadde vært ute på byen, da jeg var på helgebesøk hos faren min. Og ikke minst hun som sto rett foran meg, etter jeg var ferdig på nattskift på utestedet jeg jobbet på, inviterer han med hjem til seg og ei venninne. Han hadde lyst til å være med dem, det så jeg, men jeg sto visst i veien da.
Jeg ser også for meg en sterk jente, som ikke lar seg bli overtalt tilbake av smigrende og lovende ord etter å ha blitt brukt på denne måten. Det er kun en drøm. Alle de andre er fakta, det skjedde. Han trengte de ved siden av meg, til tross for at jeg strakk meg lenger enn med noen andre i forhold til sex.
Hva i all verden skal jeg gjøre? Jeg er utrolig glad i han, og jeg tror han har fått et annet syn på livet nå etter å ha sittet inne i fengsel en stund, men jeg er blitt livredd. Jeg er der for han nå, han planlegger et liv for seg og meg når han har sonet ferdig, men jeg kjenner angsten blir verre og verre for hver dag som løslatelsen nærmer seg.
Nå etter disse to årene har jeg gitt han alt. Alt av meg selv, så det ikke er noe igjen. Jeg har trosset familie og venner i deres mening om han og meg. Så jeg har få igjen. Jeg har ikke meg selv engang. Han er den jeg henvender meg til når jeg er ensom, men det er jo ganske begrenset kontakt nå som han sitter inne.
Jeg har prøvd å komme meg videre, men når han kommer med truende og smigrende ord på en gang idet jeg nevner noe om å avslutte forholdet, jeg ikke har noe annet sted å gå, han kjenner hele meg, og jeg tenker at jeg aldri vil klare åpne meg sånn for noen andre, så blir det til at jeg bare følger hans ord og ønsker.
Jeg trenger virkelig hjelp.
Avatar

Re: Komme ut av forhold med utroskap

jan 9 2015 - 23:51
Hvorfor gjør du dette mot deg selv?
Du er verdt så mye mer. Ikke la deg bli behandlet på denne måten. Når han har gjort det så mange ganger vet du at det kommer til å skje igjen! Det er enklest å ta han tilbake der og da - men du sier kun ja til å bli såret igjen.
Ta vare på deg selv!
Avatar

Re: Komme ut av forhold med utroskap

jan 13 2015 - 02:39
Jeg må si meg enig med Oslommll her! Ikke la deg selv bli behandlet sånn! Jeg selv har hatt kjæreste som var utro! Men selv jeg som har veldig lett for å gå langt over grensene mine for å gjøre andre enn meg selv fornøyd klarte i en sånn situasjon å si stopp! Jeg ga henne ett ord når jeg fant ut av det, og det ordet var -"farvel"! Jeg synes det er ett ord du selv burde si til han, da han ikke virker å bry seg om deg, men bare seg selv!
Avatar

Re: Komme ut av forhold med utroskap

jan 13 2015 - 23:48
Tusen takk for svar!
Da jeg møtte han var jeg veldig naiv og godtroende, visste ikke at det fantes slik ondskap. Men jeg må vel bare innse at jeg er offer for en psykopat, at det ikke er mulig å elske han "frisk", men redde meg selv før det er for sent...
Avatar

Psykopater/ sosiopater.

jan 29 2015 - 11:56
De finnes i alle sammfunnslag og gjelder begge kjønn.Men ikke alle er det, men noen har bare ett sykt forhold til andre og de vil kontrollere.Noen ganger vil de saare i paavente av en reaksjon.Du maa være ytterst forsiktig med aa omgaaes slike mennesker.....det at han "trenger" stadig nye partnere kan jo selvfølgelig lik være usikkerhet, stort sex behov eller mindre verdighet følelse paa en rar maate.At han trenger bekreftelse og at han maa høre det fra flere.......hvis du har gitt alt og likevel det ikke funker saa maa du bare gaa fra han.Selv om det kan være ufattelig vondt og vanskelig!

Lykke til.....
Avatar

Re: Komme ut av forhold med utroskap

feb 2 2015 - 18:44
Tusen takk for gode svar!
Da har jeg gjort det. Jeg har avsluttet forholdet. Og det er det værste jeg har vært med på. Han klikket totalt, spilte på samvittighet og kom med trusler, og jeg trodde aldri jeg skulle se en mann gråte på den måten. Jeg er litt stolt over meg selv, men jeg klarer ikke helt slutte å tenke på det han sa om at jeg ikke aner hva jeg går glipp av, ingen vil forstå meg, det er drittsekker overalt, så jeg kommer garantert til å bli knust av noen andre igjen. Han lovte å gjøre alt godt igjen, så han skulle gjøre meg til verdens lykkeligste. Og han er ekstremt overtalende så jeg tror nesten på det. Problemet er jo at jeg har åpnet meg helt for han, og han bruker det for å få meg til å bli. Jeg går virkelig ikke tilbake denne gangen, men nå er jeg utrolig ensom og føler at disse to årene har ødelagt meg helt.
Avatar

du blir bedre

feb 6 2015 - 18:11
Hadde samme greia for et år tilbake.. Alt du beskriver, hvis ikke verre her. jeg var sammen med et stort sykt mannfolk.. etter 2 år med dritt fra hans side så takket jeg og dro min vei. vondt og jævlig gang på gang i 2 år. men du blir frisk og du har så mye bedre i vente. jeg fant verdens herligste gutt som er det stikk motsatte av eksen.

du kan jo tenke det slik at når du opplever så mye vondt, så opplever du mest sannsynlig mere godt framover :)
Avatar

Re: Komme ut av forhold med utroskap

feb 8 2015 - 22:26
Takk nonamebabe! Da har du vært sterk, og godt du fant noen som er bra for deg!
Ja, prøver å holde på de tankene, men må si jeg har latt meg tro på det han sier om at han og jeg var ment for hverandre og det henger igjen.. men jeg skal ikke tilbake!
Avatar

Re: Komme ut av forhold med utroskap

feb 15 2015 - 11:41
Det finnes helt sikker noen som er bra for deg også jkristiansand, likt som nonamebabe har funnet en person som er bra for henne. Ikke lenger la deg lure. Han kan si han vil endre seg, men tror at det aldri kommer til å skje. Jeg kan ikke tenke meg å gjør ei jenta så mye vondt.......
Avatar

hvordan går det?

mars 3 2015 - 18:10
Hvordan går det med deg jkristiansand? og har du falt tilbake eller holdt du dine ord om å aldri gå tilbake? :) hvis ikke stiller jeg gjerne opp som støtte, for det er ikke lett å komme ut av det selvom du så gjerne vil. noen ganger vet hodet hva som er riktig, men hjertet sier noe annet.
Avatar

hvordan går det?

mars 3 2015 - 18:11
Hvordan går det med deg jkristiansand? og har du falt tilbake eller holdt du dine ord om å aldri gå tilbake? :) hvis ikke stiller jeg gjerne opp som støtte, for det er ikke lett å komme ut av det selvom du så gjerne vil. noen ganger vet hodet hva som er riktig, men hjertet sier noe annet.
Avatar

Re: Komme ut av forhold med utroskap

mars 5 2015 - 10:34
Tusen takk!
Det setter jeg veldig stor pris på Nonamebabe!
Jeg har faktisk klart å holde mine ord på å ikke gå tilbake! Det har vært en kamp, men nå har jeg kommet dit at jeg ikke har dårlig samvittighet eller synes synd på han i det hele tatt, jeg savner han ikke på noen måte!! Jeg føler mer et hat for han, men også for meg selv for at jeg lot meg havne i hans grep på den måten. Jeg har endelig våknet, det er både godt og vondt, i forhold til å se hvor dum og naiv jeg har vært, men sterkest er følelsen av lettelse og frihet igjen.
Hadde aldri trodd jeg skulle klare komme ut av dette, men jeg har jo lært at man aldri må gi opp og stå på sitt, aldri miste seg selv!
Avatar

happy days!

mars 5 2015 - 13:05
Jeg er faktisk ganske stolt av deg ! det er faen ikke lett å komme seg ut av en forhold som er sånn! å det hatet du har for han og situvasjonen tror jeg egentlig er ganske sunt, det hjelper deg å huske at du er mer verdt! nå håper jeg du bare har masse godt i vente på kjærlighets fronten ^^ herlig at du svarte !
Avatar

Re: Komme ut av forhold med utroskap

mars 18 2015 - 14:46
Tusen takk, ser lysere på livet nå!
Ja absolutt, det er sant :)
Tusen takk for det, håper du har masse godt i vente også, takk for motiverende svar! :)
Til forsiden