Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Komme seg videre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Komme seg videre

okt 15 2016 - 21:30
Jeg vil bare komme med et utsagn nærmest for fortelle til meg selv at de er viktig å komme seg videre. Det er veldig tungt og jeg har jobbet mye for det. Det er mye å miste på å ikke krabbe framover eller oppover og tusen unnskyldninger for å la være. Så mange ting man kan finne på og rote med. Det er det å ville det. Det er ikke noe vanskelig egentlig men viljen sier nei. Trenger noen til å dra en når det ikke glir av seg selv. Det er det å ville si til noen: "Jeg trenger litt puff og drahjelp, jeg har vokst sammen med sofaen og vi har felles hud og legeme, og ser de samme tv-programmene og har lørdager og kvelder sammen. Nå har jeg egentlig sagt de magiske ordene her da, "jeg trenger litt puff og drahjelp nå for det er liksom ingen akkurat i min nærhet som gjør det".
Det var ikke så vanskelig likevel. :-) Litt å lure seg unna er det vel å si det her. Ingen kjenner meg og jeg kan bare slette innlegget og profilen. Men jeg har sagt det :-)
Så var det det med viljen. Det er mye verre, for det er noe som jeg har ansvar for selv. Det er bare jeg som jan være fornøyd og si at jeg er glad. Ingen kan gjøre det for meg. Ville helst at jeg ikke skulle få et sånt oppdrag. Det er litt uvant. Når man har levd på å ikke ville være fornøyd er det litt tøft å skulle prøve det. Jeg kan jo fortsatt holde meg til å være misfornøyd og kritisere og stritte imot. Men så vil jeg jo vinne også. Hater å tape. Jeg vet, etter å ha latt være å gå videre i mange år, at jeg ikke ønsker å fortsette med det. Så da må liksom viljen til, jeg må ville det selv, har min egen lykke, eller den resten av lykke som er igjen, i mine egne hender. Jeg må faktisk ville det. Jeg må faktisk godta at, jo jeg har det vel bra....., jeg må ville gå videre og ville gjøre noe. Plutselig var de vanskelige ordene ute....: "Jeg har det vel bra". Og så mye bedre det føles :-)
Til forsiden