Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Knuste forventninger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Knuste forventninger

jan 19 2022 - 13:30
Møtte en jente for noen måneder siden. Alt klikket veldig bra og ting gikk fort fremover. Hadde så god kjemi og latteren sto i flere timer om gangen. Vi dro til og med en ukes tur til en europeisk storby i midten av Roma. Koste oss så mye sammen!

Ut over høsten og vinteren begynte jeg å slite med en del angst og depresjon (noe jeg har slitt med tidligere) jenta sier hun begynner å bli usikker på forholdet og at hun egentlig har vært usikker hele tiden...Etter at hun er ferdig med eksamen begynner ting å falle litt mer på plass igjen og vi går inn i juleferien hver for oss.

Når jeg kom hjem til familien ble situasjonen min verre og jeg hadde det ganske tøft. Stolte fullt på denne jenta så jeg fortalte henne hvordan jeg har det (til tross for at jeg synes det er utrolig vanskelig å snakke om).

Kommer til et punkt der jeg bruker mesteparten av dagen på negative tanker. Jeg merker at hun trekker seg unna og jeg blir redd. En dag sa hun bare at hun ikke ville være sammen mer. To dager etter hun so opp ringer hun for å "få hjelp med data". Jeg blir forvirret, og denne misledende kommunikasjonen fortsetter til hun kom tilbake til studentbyen. Vi er naboer der vi bor.

Ender med å dra til flyplassen for å hjelpe henne og bære bagasjen hennes, og samme kveld skal vi holde en fest sammen. Vi begge var trøtte så endte med å sove i senga mi noen timer midt på dagen, før vi skulle holde en fest der vi bor.

På festen ble hun litt full og jeg endte med å følge henne til legevakten og så hjem til meg igjen (siden hun ikke fant nøklene). Der sov vi til dagen etter. Vi starter dagen med å ligge noen timer å kose i senga, så kjøper vi mat og ligger flere timer på gulvet bakfulle og bare ler av teite ting.

Likevel sier hun at hun bare vil være venner. Jeg vil også være venner (så jeg ikke mister henne helt) men situasjonen nå er så sykt vond.

Alle jeg har snakket med sier jeg burde kutte henne helt. Men jeg har ikke så mange "gode" venner i byen her så da ender jeg fortsatt med å lene meg på henne. Nå skal vi ha fest igjen om noen uker, så ses iallfall da uansett...

Vet bare ikke hva jeg skal gjøre noe mer. Går til psykolog og har bare lyst til å ringe henne rett etter og fortelle om hvordan jeg har det, noe hun sier jeg også fint kan gjøre. Er bare som at hun vil alt skal være nøyaktig som før, bare uten kyssing, sex og noen som helst forpliktelser ovenfor meg.

Vet bare ikke hvordan jeg skal takle å se henne når hun etter hvert finner seg en annen fyr og går videre uten meg.
Til forsiden