Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Knust tredjehjul

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Knust tredjehjul

aug 21 2014 - 20:56
Okei dette er så typisk tenårings-drama. Men jeg trenger å få dette ut.

Herregud så lang tekst, men godt å få dette ut. Hvis du gidder å lese hele greien, tusentakk.

I tre år nå har vi vært en vennegjeng på tre. To jenter og en gutt. Jeg er den ene jenten. Vi har skikkelig gode venner og kunne finne på masse sprell. Han var bestekompisen og hun var bestevenninen.

Før sommer så fant jeg ut at kompisen min hadde følelser for meg. Han begynte å flørte, klemme og henge rundt meg hele tiden. Han ble plutselig utrolig snill med meg og sendte god natt-meldinger hele tiden. Det gjorde at jeg fikk litt følelser for han.


Nå etter sommer har han tydeligvis fått følelser for bestevenninen min. Bare sånn plutselig. Og hun liker han også. Og jeg vil ikke si noe siden jeg vil ikke såre dem og ikke la de være sammen når begge tydeligvis liker hverandre.

Men hva med meg? jeg vil ikke få vondt inni meg hver gang jeg er med de og jeg vil ikke være i veien når de vil være alene. Jeg blir ett tredjehjul med hjertesorg. Jeg klarer virkelig ikke å være rundt de men de spør alltid om jeg vil henge med de og jeg har sagt nei hundre ganger nå og de føler jeg ignorerer dem (noe jeg gjør) men jeg kan jo ikke si hva som virkelig er grunnen til at jeg ignorerer de?

Herregud så lang tekst, men godt å få dette ut. Hvis du har giddet å lese hele greien, tusentakk.

Noen opplevd det samme?
Avatar

:)

aug 22 2014 - 05:19
Jeg føler virkelig med deg. Det å bli dumpet til fordel for en annen må være den verste følelsen i verden! Har selv opplevd det, og det gjør fortsatt like vondt når jeg tenker på det :'( Man sitter igjen med en følelse av å ikke være bra nok, noe som graver seg dypt inn, og knuser en totalt. Jeg sliter fortsatt med å komme over min første kjærlighet, som virkelig knuste hjertet mitt, enda jeg har en ny kjæreste. Hater at jeg fremdeles tenker på han, kunne ønske jeg bare kunne slette han fra hukommelsen...

Syns virkelig synd på deg som er i den situasjonen du er i :'( Men som sagt den beste medisinen for å komme over noen, er alltid å komme under noen, så skaff deg en ny type ;)) Også kan du jo alltids være der og plukke opp restene når forholdet til han og venninnen din er over, og stol på meg, det vil det før eller siden.
Til forsiden