Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Knust..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Knust..

juni 16 2020 - 15:50
Hei.
Jeg har verget meg en stund nå for å høre ned uteforstående.
Jeg og typen var sammen i 4 år. Han bodde omtrent hos meg og var avogtil hjemme hos foreldrene sine der han faktisk bor. Jeg har en sønn fra exen min som nåværende ble stepappa til. Vi hadde et bra forhold, jeg gjorde ALT for han og familien hans. Brått 14 mai så slo han opp! Mens jeg var hjemme hos han/familien hans. Han ville leve livet med gutta, være singel, reise og føle seg fri.. jeg ble knust, da jeg bruker all min fritid på han ved siden av 100% jobb. Han slettet bilder og kommentarer av meg på sosiale medier, sletta alle spor av meg (men han har meg enda som venn på snap, insta osv).. De to første ukene ble han bare borte, festa rundt, nye jenter osv, og GUTTA er livet. De har tatt min plass på en måte. Jeg gråter i skrivende stund.. han tok kontakt etter to uker og sa jeg fortjener en mann som er klar for å slå seg til ro osv, og hvor bra jente jeg er osv.. etter det snappet han meg randome snaps i ny og ned. Plutselig lå vi hos og sov sammen forrige helg.. han dro igjen, og friendzona meg. Jeg spurte igår om vi kunne dra på en date som venner på lørdag, han var usikker og hadde planer med gutta.. idag ringte jeg han og gråt, avlyste daten istedet for å bli avvist.. jeg sa til at han du får heller spørre meg en dag du er klar. Han sa "vi er ikke sammen så skjønner ikke hvorfor vi skal gjøre ting sammen" .. så måtte han legge på. Jeg knakk sammen på jobb, en mnd er gått siden selve bruddet. Han har ikke prøvd å se meg eller noe.. Jeg er 29 og han 25.. jeg har et hjem, en bil, en jobb.. han bor hos foreldrene sine, jobber på trenings studio og er blitt veldig sånn "gutta" i det siste, ut å sjekke alt som er, dum og deilig, og skal plutselig flytte til Oslo etter sommeren. Jeg klarer ikke se han på sosiale medier, jeg blir knust.. jeg ser ikke et liv fremover, jeg gråter hvor enn jeg snur meg..
Avatar

Hei :)

juni 17 2020 - 13:42
Hei føler virkelig med deg da eg går gjennom noe lignende, synd han har valgt en annen rute sånn helt plutseligt, Kan hende med tiden at han innser at dette var en tabbe, Når han heller ikke har deg lengre. Håper du kan få hjelpen du trenger for og komme gjennom denne vanskelige tiden, bare og skrive til meg så kan vi kansje hjelpe hverandre. :)
Til forsiden