Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Klarer ikke gå videre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Klarer ikke gå videre

mai 5 2017 - 19:14
Jeg om min samboer gjennom tre år valgte å flytte fra hverandre i oktober, og flyttet ut i starten av november. Det var i utgangspunktet jeg som tvilte på forholdet, men innså etter en stund at jeg ville fortsette. Da var det for sent, og den andre parten hadde da ikke lenger lyst. Vi holdt kontaten (dessverre) ut året, noe jeg angrer veldig på fordi det gjorde at eg ikke gikk videre, men vare fyllte meg med falsk håp om at vi skulle bli sammen igjen.

Siden februar har vi hatt minimal kontakt, og jeg har trodd to ganger nå at jeg var komt noenlunde over dette. Men hver gang jeg tror jeg er lykkelig igjen, blir lykkefølelsen kastet i ansiktet på meg og erstatted med en tung, kald bølge av tristhet, tunge tanker og ønsker og håp om at vi igjen skal finne tilbake til hverandre.

Jeg klarer ikke fjerne personen fra alle sosiale medier, men tenker på at jeg burde gjøre det. Men jeg klarer det ikke, delvis fordi jeg ikke orker tanken på at personen er borte fra livet mitt overalt, men også fordi jeg ikke vil at personen skal vite at jeg ennå sliter. Jeg tror ikke den andre sliter ennå, og jeg føler meg så dum og flau over å ennå ha problemer. Jeg oppsøkte nettopp psykolog for å se om dette kunne hjelpe, men jeg vet selvsagt ikke ennå om dette vil hjelpe meg da jeg bare har hatt en time. Jeg følte heller ikke jeg kunne helt, frigjøre meg fra meg selv på det kontoret, og følte litt jeg svarte slik som jeg burde, og ikkje slik jeg faktisk følte meg.

Jeg har vel ikke noe spesielt spørsmål her, jeg ønsker bare å få ned tankene mine og vite at noen har sett det, og kanskje har noe å komme meg. Mest av alt vil jeg si dette til min eks, fordi jeg savner min bestevenn så fælt. Men det kan jeg jo ikke....

Jeg føler at jeg aldri kommer til å finne en person som er like bra/bedre enn det vi hadde, og jeg føler at jeg virkelig tråkka i salaten med å begynne å tvile og jeg føler at alt er min skyld, og at vi ennå hadde vært sammen om ikke jeg hadde tatt det opp i utgangspunktet.

Jeg føler at grunnene for at vi slo opp var så små, og ubetydelige, og derfor klarer jeg ikke å akseptere at det ikke blir oss til slutt. Ingenting dramatisk skjedde, ingen var utro etc, og det er vanskelig å forklare grunnen for det var så, diffust for meg, og jeg skjønner det ikke helt selv engang. Det eneste håndfaste, er at jeg ble fortalt av den personen at den ikke så en fremtid med meg lenger, og at jeg kanskje ikke var "the one" likevel, selv om personen hadde trodd det før.

Jeg er så trist for tiden, våkner opp med et tungt sinn og klarer nesten aldri stå opp til det jeg skal (er student), og det går så voldsomt ut over hverdagen min når jeg først er nedi en dårlig periode. Jeg føler jeg har vert lei meg så lenge, og så voldsomt lei meg, og jeg er lei av det men jeg klarer ikke å tenke på andre ting....
Avatar

Re: Klarer ikke gå videre

mai 6 2017 - 13:23
Hei. Hvordan er det med deg nå ? Har det værste gitt seg ? Jeg er i samme situasjon som deg
Avatar

Re: Klarer ikke gå videre

mai 7 2017 - 11:02
Hei, det går veldig opp og ned, jeg er inni en dårllig periode der ting ikke er så bra. Jeg vil si det aller verste gav seg for en mnd siden, men det er likevel fremdeles ganske tøft siden jeg ikke klarer å tenke på andre ting, huff

Avatar

Re: Klarer ikke gå videre

mai 7 2017 - 14:01
Har sendt mld til dere begge om dere vil prate :)
Avatar

Re: Klarer ikke gå videre

mai 14 2017 - 21:26
http://irihol.blogg.no
Avatar

Re: Klarer ikke gå videre

juni 2 2017 - 11:43
Slett ham fra sosiale medier! Det er mitt tips...hvorfor skal du ha ham der? Om han ikke ønsker å være i livet ditt, så trenger han ikke se hva du foretar deg, og du det samme om ham.

Jeg tror det hadde blitt litt greiere å komme seg videre om du hadde gjort det. Det hjalp meg :)
Avatar

Re: Klarer ikke gå videre

juni 2 2017 - 17:48
sender deg en varm klem! send meg gjerne en meld om du trenger å snakke <3
Avatar

Klarer ikke å gå videre

juni 2 2017 - 23:37
Jeg forstår deg godt. Jeg har en ektemann som har vært min store kjærlighet men gjorde noen handlinger som er uforståelige. Jeg elsker han fremdeles men tok initiativet til at vi flyttet fra hverandre. Alle sier til meg at jeg får det så mye bedre etter jeg brøt med han. Men det stemmer ikke. Jeg tenker på han mer enn noen gang. Han ønsket ikke bruddet. Jeg er redd for at jeg er for såret til at jeg vil tørre et nytt forhold. Det er bare du som kan ta valg for ditt liv så gjør det som passer best for deg. Lykke til!
Avatar

Kommer ikke videre

juni 17 2017 - 12:55
Jeg har vært akkurat der du er nå. Da det ble slutt mellom meg og min eks ble jeg helt knust. Jeg måtte ha hjelp av alle rundt meg. Takk og lov for at jeg har mange gode venner og ikke minst en fantastisk familie. Jeg kjenner meg veldig igjen i å ikke ha lyst til å stå opp om morgenen fordi den mørke og triste følelsen legger seg som et hardt trykk i brystet og magen. Likevel må man bare bestemme seg for å stå opp, gå på badet å stelle seg for så å gå ut døra. Aksepter at du er trist, og godta at dagen ikke er den beste dagen. Prøv noe nytt. Finn en hobby eller prøv noe du ikke har prøvd før. Opplevelser som får dagene til bli forskjellig fra hverandre.

Jeg kjenner meg også igjen i følelsen av at man ikke har lyst til å vise den andre at man fortsatt er trist. Men det er faktisk helt lov å være trist. Det er lov å bruke lang tid og det gjør ikke at du gir inntrykk av at du er noe dårligere. Det er en styrke å akseptere at man har trist. Kjærelighetssorg er en sorgprosess og det tar tid. For meg hjalp det også å gå gjennom den psykologiske teorien bak det. Jeg gikk gjennom hva det vil si å være i en sorgprosess og analyserte hvor jeg var i prosessen.

Ikke undervurder å snakke om alt som er vanskelig. Psykolog hjelper. Det hjelper ikke på en time, men det hjelper på lengere sikt. Du drar til psykolog og forteller hva som plager deg. Psykologen introduserer deg for ulike teknikker for å takle problemene dine. Du drar hjem, prøver å takle det. Drar tilbake til psykologen. Problemene er der fortsatt. Psykologen sier det samme, du drar hjem fortsetter å prøve teknikkene. En dag vil du innse at teknikkene faktisk hjelper. Og da har du verdens beste forutsetninger for å takle så mye i livet. Å takle sorgprosessen og kommer seg ut av den er verdens største og kanskje viktigste erfaring. Det gir deg en følelse av å være uovervinnelig.

Det er en lang og tung prosess. Men du må følge ALLE rådene de rundt deg gir deg. Til og med når rådene føles helt idiotiske. Kjærlighetssorg er en jobb. Du må jobbe beinhardt hver eneste dag, men plutselig får du igjen for det!
Avatar

Samme båt..

juli 9 2017 - 05:07
Kjenner meg veldig godt igjen i mye som blir sagt her.. var sammen med eksen i over 13år (15-28) vi var gift i 3 av de.. fikk en datter sammen like etter jeg fylte 20.. helt ut av det blå når jeg sa jeg elsker han som var helt vanlig for oss å si så kunne han ikke si det tilbake.. jeg skjønte ingenting.. han sa han var veldig glad i meg men hadde ikke elsket meg på flere måneder.. ble rett å slett helt lamma i kroppen og visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre.. han har aldri vært noe god på å snakke for seg når det kommer til følelser.. han prøver men det kommer ikke frem sånn han mener at det skal eller om det var jeg som ikke forsto han sin måte å fortelle ting på..
vi bodde sammen og ble enige om å bo sammen til jentungen var ferdig med det året på skolen, alltså bo sammen i 3 mnd mens du vet at den andre parten vil skilles... i flere uker prøvde jeg å spørre han hvorfor men fikk ikke noe annet svar enn vet ikke.. fant til slutt ut via en kompis av en kompis som hadde skreve ut på Facebook av alle ting at eksen hadde hatt sjåfør på bilen mens han og en dame hadde hatt sex i baksete på VÅR bil!!! Han hadde hatt et forhold til denne dama fra jobben i flere måneder uten å ha sagt noe.. livet mitt ble snudd på hodet og alt utviklet seg til det negative, angst, panikk angst, søvn problemer, smerter, selvmordstanker.... men denne dama skulle gifte seg samme sommeren med en annen kar så eksen ble forlatt og jeg ble sittende igjen og trøste han, alltså tørke tårer.. vi bodde jo sammen fortsatt og det var egentlig bedre enn før, mi snakka mer sammen og gjorde mer sammen.. helt til den dagen det var på tide å pakke tinga å flytte ut.. vi har nesten daglig kontakt pga jentungen pluss at han stiller alltid opp om vi skulle trenge hjelp med noe, det er nå gått 6år!! Jeg sliter enda med tanken på at det ikke ble oss, og desverre lever jeg litt i håpet enda.. han har ikke hatt noe forhold med noen andre.. det er desverre spesielt EN ting som splitter oss og det er penger.. han sin familie har panikk for gjeld og er godt skodd for å si det sånn.. min familie har alltid jobba så man har nok til å leve og faktisk nyte fritiden.. livet skal ikke bare være jobb..
Han er en god pappa og en god venn, bare synd han ikke var den beste ektemannen <\3
Til forsiden