Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjiip overaskelse!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjiip overaskelse!

juli 2 2012 - 10:59
Hei alle dere! Jeg kom hjem fra en mannshelg hvor vi fikk beskjed om å ta vare på oss selv etterpå for flashbacks osv kan dukke opp når vi minst venter det etter en sånn helg. Jeg vil hjem og slappe av trøtt og sliten. Da ringer x en og vil ha med ned til henne på kortspill osv og middag hun har laget. Hun orker ikke komme oppp så jeg ned..har fått høre at jeg er altfor snill og for lite sint på kurset...
Vi har det hyggelig som alltid hos henne men rett før vi skal lufte hunden ringer det på døra. "Du får gå å åpne du det er sikkert til deg",sier jeg til henne,vi tror det er huseieren. Men så er det hennes gamle flamme fra i vinter som kommer inn!!! Han har ikke hatt kontakt med henne på måndesvis. Hun blir rød og forvirret mens han håndhilser på meg,og jeg må si at "det er hyggelig". Så blir jeg kjørt hjem mens han passer hunden i mens.

I bilen får jeg vite at "hun gjør som hun vil". Så blir jeg sluppet av og det er tid for gråt. Vi har vært sammen som kjærester og venner i 14 år. Hun er den eneste jeg har vært sammen med. Så raskt kan det gå,Til helgen skal vi på helgekurs og overnatte sammen,det blir ikke bra nå. Jeg kuttet ut familien min for ikke å bli sviktet også skjer dette,kjipt eller?
Til forsiden