Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærlighetssorg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærlighetssorg

feb 7 2014 - 22:07
Min forlovede og kjæreste gjennom åtte år, tok pause med meg for tre uker siden. I mellomtiden fant jeg ut st han har både kysset, meldte og hatt kontakt med en annen jente bak min rygg. Har hatt mistanke om dette før, og alltid fått kjeft tilbake når jeg har konfrontert han. Har dermed stolt på han i det lange løp og nå viser det seg st alt jeg har trodd, er sant.. Jeg er så knust og jeg har tryglet han om å ta meg tilbake. Jeg føler at alle glor på meg fordi de har visst dette bak min rygg og jeg føler meg fortapt. Jeg klarer ikke å leve videre uten han. Han er den jeg har elsket hele tiden og jeg vet han er den rette for meg.. Jeg har til nå gått ned syv kilo og magen min sliter med å holde på maten. Eksen min sier jeg burde oppsøke psykolog og han blir sint hver gang jeg ringer han og gråter, fordi jeg er knust. Det virker som om han har vært forberedt på dette lenge og har i skjul hatt tid til å komme over meg. Det virker som om han tar lett på dette mens jeg ligger fortapt og er knust.
Kan noen hjelpe meg med å komme videre?
Avatar

Få det ut!

feb 7 2014 - 22:43
Hei! Først og fremst vil jeg uttrykke min ytterste sympati for deg. Det er alt annet enn lett å leve med kjærlighetssorg.
Jeg har selv nylig vært gjennom en tung periode med selvmordstanker som virkelig ble trigget av at det ble slutt mellom min forlovede og meg.
Fortapt som jeg var følte jeg meg så alene. Noe jeg har forståelse for om du også sitter med denne følelsen.

Det som virkelig hjalp for min del var å snakke om det. Jeg la ut om smerten og sorgen til mine nærmeste. Ned i hver minste detalj. Og det hjalp kraftig.
En må så klart ta tiden til hjelp, men å ha noen for å gi utløp for det som er på hjertet hjelper på. Ikke hold det inne. Finn et lyttende øre. Og vær forberedt på at du kan trenge det samme øret over flere dager i strekk.
Om det er familie kan jeg se for meg at du uansett vil være i trygge hender. Skulle du henvende deg til en venn/venninne så finner du raskt ut hvem som virkelig er der for deg når du trenger hjelp som mest.

Jeg ønsker deg all verdens med lykke til! Ikke gi opp! :)
Til forsiden