Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærlighetssorg som virkelig har gått inn på meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærlighetssorg som virkelig har gått inn på meg

jan 9 2020 - 00:46
Sorg
Avatar

huff

jan 9 2020 - 03:33
vil bare si
vet hvordan du har det
jeg har vært der
det er et hælvete
men
tiden jobber for deg
gradvis
kommer du tilbake til livet
gradvis
blir du din ekte jeg igjen ;)
Avatar

Re: Kjærlighetssorg som virkelig har gått inn på meg

jan 10 2020 - 23:47
Vet veldig godt hvordan du har det... Du er ikke alene. Hold ut kjære du!!!
Jeg står i samme dritten, men det må ordne seg til slutt. På den ene eller andre måten.
Send meg gjerne en p mld om du vil prate/tømme deg litt.

Ta vare på deg selv!
Avatar

Re: Kjærlighetssorg som virkelig har gått inn på meg

jan 12 2020 - 13:24
Det er veldig vondt opplevelse .Helt grusom.Men vær snill mot deg selv og snakk til deg selv at du trenger ikke vite hvor mange hvorfor ..fordi i bunn og grunndet er jo han som har et problem..det har ikke med deg å gjøre..Han hadde gjort det uansett mot en annen en..ikke bare deg!!Du kan ikke rakke ned på deg selv ..selv om det er lett å finne feil i seg selv osv..NEJ!DU ER VERDIFULL,livet er ikke lett,du er ikke alene om å oppleve det..LA DEG IKKE FANGET I DET.Tenk pragmatisk..hva kan du gjøre for å komme ut av den vondte sirkelen.Tenk at det er som en bettenelse eller en forbigående sykdom..og hva må du gjøre for å bli fortest mulig kvitt sykdommen?GLEM HAN ..han er ikke verdt din energi og kjærlighet!:)Husk deg selv og vis egen omsorg...gå turer med musikk i ørene så du tvinger tankene å holde en annen fokus.:)Energigivende musikk,en tur i parken,med hunden,treff en venn du stoler på,og kutt han ut..rett og slett vær brutal på den måten at du sletter han fra alle digitale medier og ikke gi han mer en 30 minutter onsdagen grubling..Dagen etterpå 25 minutter..osv..I mellomtiden tenk så heldig du opptaget det og fant ikke deg i det!Han har et problem og kommer å gjøre det igjen...DET ER IKKE DEG OG DIN FEIL!Det er han!Ikke sammenlign deg med andre og fin feil på deg...Stay positive.Citat»I think real love is when to people who falls in love have the ability to the other one love himmelfart,hersens Even more.»He made you feel worthless..This is not live..but abuse!Selvom forhold kan ta slutt ..måtet de tar slutt på forteller mye om personen.Det går å bære snill,omsorgsfull og åsetesretten seg i den andres sko..selvom det blir slutt..For hvis det blir slutt det går an å gjøre det på en moden måte og å bære medmenneskelig.You are worth much more than what he showed you!Han har beskrevet seg selv!Vær glad for det!Du slipper å leve med en dårlig menneske ved din side..som ikke gir deg positiv energi men saboterer seg selv,deg og din selvfølelse!Er dette du vill?NEJ ..det burde ikke du ønske dette!BE STRONG!Msnge opplever det..og det går bra for det..Bedre singel en med en som han!❤️????????klem fra meg
Avatar

Re: Kjærlighetssorg som virkelig har gått inn på meg

jan 12 2020 - 13:34
Må skrive igjen noe veldig bra jeg leste om kjærlighet:»I think real love is when two people make themselves to like themselves more and more.»He made you feel unworthy but you SAW HiN worthy to love.He showed you abuse not love!GLEM HAN PÅ 1,2,3..og start og le igjen!:)Stor klem modige deg
Avatar

Re: Kjærlighetssorg som virkelig har gått inn på meg

jan 12 2020 - 15:56
Jeg også hadde en kjæreste for noen år siden som var utro mot meg. jeg satt også med de samme spørsmålene som deg. men tro meg, det vil ikke gjøre det noe bedre å få svar på de spørsmålene du sitter med. Det er ikke deg det er noe galt med, det er han. (vet det er veldig klisje, men det er sant)
Prøv å kom deg ut med venner og familie og prøve å tenke på noe annet.. det blir ikke bedre av å sitte inne alene i dype vonde tanker.
Snakk med andre om det som har skjedd, noen du stoler på.
og det siste tipset er at du bare må gi det tid. det kommer til å gi slipp en dag :)
Avatar

Har dere barn??❤️❤️

jan 16 2020 - 07:42
Hei hørtes ut som en lite hyggelig kar som gjort noget så stygt mot en man skulle elske og ikke såre.❤️???? Jeg sjøl er igjennom et tøft brudd med en baby i bildet der eksen valgte at forlate meg etter 4.år og en liten baby sammen.❤️????‍????‍????‍???????????????? Vår største problem var komunikasjon der jeg jobbet turnus og hun var hjemme på skole. Før meg da var hun utro med sin ex og hun forstod aldrig hvorfor hun gjorde det & såret han så mye????????? Eksen er vokst opp hos en mor som var syk og det har preget hun mye i voksen alder noget jeg ikke forstod fordi hun så innelukket og aldrig fortalte meg om sine tanker og følelser. Ønska jeg hadde sett dette før men i og med jeg og hatt en hard barndom med lite forståelse og kjærlighet da gjorde jeg det så overhodet gott som jeg kunne.????‍????‍????‍???????? Jeg bare ønsket at komme hjem fra job til en kjæreste som ikke hadde brukt tiden mens jeg var borte til at jobbe med sin barndom og da siden slenge det i trynet mit fordi jeg ikke støttet hun? Kjeftet og utagerende og da drog jeg som regel på trening eller tur alene for at puste.❤️???????????? Hvordan i al verden kunne jeg forstå hun når hun aldrig snakket til meg eller jeg fik lov til å ringe hjem fra job fordi hun savnet meg eller fordi jeg snakket bare om job????????? Føler nu at uanset hvad jeg hadde gjort da hadde det neppe vært gott nok uanset!????????? Allikavel elsker og savner jeg hun????? Ikke sinte hun men en gla mamma som er gla til stede for sin familje og ikke tar alle problemer hun har med fortiden der mor og besteforeldre minner hun på det daglig fordi hun lar de styre hennes følelser daglig fordi hun lar de. Ser at forholdet vært toxic men etter vår baby kom trodde jeg at vi kunne komme sterkere ut av dette jobbet vi sammen for at få det bedre og samtidig komuniserte bedre uten mobiler men face to face noget hun har hatt angst for i mange år desverrr.????‍????‍????‍???????? Jeg aldrig vært perfekt men ønska at ikke bli kjeftet på så mye og føle meg utrygg i eget hjem fordi min elskede sliter med ting hun ikke forteller meg fordi utfra henne “da brydde jeg meg mere om job og trening enn henne som er absurd hadde hun komunisert roligt til meg@.❤️???????? Ønska at kjærligheten og tilgivelsen var større enn det motsatte og det er det for meg i hvertfall men det nok fordi jeg naiv og tror at alle mennesker har et varmt hjerte som meg selv.❤️???????????????? Nu vil jeg bare videre og la hun gå for mere jeg har presset på jo mere frekk og sinna og trykt meg ned har hun vært & gjort. Ønska jeg kunne skjært hun vekk fra mit hjerte som ikke ville prøve for vår baby i hvertfall. Føler par gir opp for lett i dag.????
Til forsiden