Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærlighetssorg grunnet en jeg har møtt online

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærlighetssorg grunnet en jeg har møtt online

feb 6 2011 - 15:11
Jeg trenger råd...for tre år siden møtte jeg en online. Vi ble raskt gode venner, men jeg tok det aldri videre. Grunn: jeg var sammen med en annen. I sommer brøt jeg kontakten med han, men klarte ikke å glemme han. Siden da har det blitt slutt med kjæresten min, og jeg tok opp kontakten med denne personen jeg ikke kunne glemme. Jeg fikk vite at han fortsatt har følelser for meg, men at han mer eller mindre har gått videre. Men han vil møte meg har han sagt. Jeg har bestilt reisen for å møte han i neste måned. Men kort etter at jeg bestilte reisen fortalte han meg at det er en annen. Men han vil fortsatt møte meg. Alt ved dette forteller meg at jeg må bare droppe turen og holde meg unna han. Men jeg føler at jeg også må se han, hvis jeg skal ha en sjanse for å komme meg videre. Hva skal jeg gjøre? :(
Avatar

Re: Kjærlighetssorg grunnet en jeg har møtt online

feb 6 2011 - 23:34
jeg mener du ikke burde reise. det kan gjøre ting verre mener jeg vertfall. vis han sier det er noen andre så burde du bare avbestille hele turen og ikke reise. hvorfor treffe han om han har noen andre å du har en annen ? jeg mener dette blir veldig feil..
Jeg tror det kan skape endel problemer om du reise. jeg vet ikke noe om hvordan du føler for denne personen du vil reise og treffe, kansje det også hadde gitt deg en avslutning med og treffe ham. men mitt råd er og ikke reise for og møte han så lenge han har en annen og du har også en annen.

Mvh. Maiken
Avatar

Re: Kjærlighetssorg grunnet en jeg har møtt online

feb 7 2011 - 00:39
Forstår det slik at du er singel, men han har kjærest?
Var jeg deg så ville jeg villet vite mer om hvorfor han vil møte deg selvom han er i et forhold.
Avatar

Re: Kjærlighetssorg grunnet en jeg har møtt online

feb 9 2011 - 15:25
Jeg ville ha tatt sjansen. Du har lite å tape. Blir det et klart brudd blir enklere å gå videre. Selv har jeg hatt kjærlighetssorg i 30 år fra et forhold som ikke fikk et klart brudd. Jeg angrer på at jeg ikke handlet når jeg hadde anledning selv om hun hadde en annen. Traff min livs kjærlighet igjen for 4 måneder siden. Siden det har vi vært "nettspøkelser". Vi er begge gift, har barn og bor med stor geografisk avstand. Vi tenker begge på hvordan livet hadde vært hvis vi hadde gjort et annet valg. Det er for sent for oss nå men du har jo fortsatt en mulighet.
Lykke til!
Til forsiden