Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærlighetsorg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærlighetsorg

nov 16 2020 - 22:00
Hei.
Jeg har nylig avsluttet et forhold jeg virkelig håpte på.jeg fikk dessverre tilsendt noen bilder fra Instagram hvor han hadde kommentert flørtete.det var vondt som fy å få tilsendt,men verre var det at han ikke valgte å være ærlig med meg når jeg viste han dette.vi prøvde en stund etter dette,men fikk til slutt høre at han hadde mistet følelser for meg etter at dette ble tilsendt.han gjorde det slutt i oktober,men noen dager etter møttes vi og han ville prøve på nytt.jeg prøvde,men han trakk seg bare mer og mer unna meg.derfor valgte jeg å avslutte etter en lang periode hvor han ikke tok kontakt og virket kjølig mot meg når vi møttes.han la seg til på Instagram siden samme kveld,men har nå fjernet seg fra hennes Instagram og Facebook side.jeg har fått melding fra han han om at det alldri har vært meningen å såre meg på noen som helst måte,at jeg er ei flott jente og at han alldri komme til å glemme meg.siste vi sendte var et hjerte til hverandre.men nå gruer jeg meg til å hente en oppvaskmaskin jeg har fått av han tidligere.hvordan skal jeg oppføre meg?Jeg tror ikke han er interessert i å prate mye når jeg kommer.jeg er veldig sår og trist selv om det var jeg som gikk.så fin om noen kommer med noen tips på hvordan jeg burde opptre når jeg drar for å hente maskinen.
Avatar

vel

nov 19 2020 - 01:08
jeg synes ikke
du skal gruble
så mye over dette
bare være
som føles naturlig
du kan jo
uansett ikke
styre hans opptreden
lykke til :)
Avatar

Re: Kjærlighetsorg

nov 21 2020 - 08:22
Føler med deg, håper det løste seg med vaskemaskinen og at dere har ok kommunikasjon ellers? Jeg bor fremdeles sammen med ei som har dumpa meg etter ti år. Vrien situasjon dette med å forholde seg til en eks ????
Avatar

Re: Kjærlighetsorg

nov 23 2020 - 22:50
Tusen takk søppeldunk. Jeg fikk maskinen uten noen dramatikk,heldigvis.var fryktelig vondt å se han igjen og bruddet har vært tyngre å bære etter det :( men vi gå hverandre en klem før jeg dro og det er bedre enn å si masse stygt f.eks.det er forferdelig tungt å stå i et brudd.ønsker deg alt godt etterhvert for dette unner jeg ingen å kjenne.
Avatar

Sorg bølger!

nov 30 2020 - 16:34
Jeg opplever min første kjærlighetsorg fortiden, den blander seg med mye jeg strever med fra før av. Men merker nå at det kommer flere sorg bølger. Så har ikke helt klart å hente meg inn igjen. Håper prosessen din blir så bra som mulig! Men er ganske vondt. Avvising er utrolig vanskelig og vondt!
Klem
Avatar

..

des 19 2020 - 21:30
opplever det selv nå.. jævla vanskjeligt..
Til forsiden