Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærlighetsorg... på en måte

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærlighetsorg... på en måte

mai 15 2012 - 19:27
Det har alltid plaget meg at jeg nærmer meg 23 år og aldri har hatt sex, vet sikkert mange vil skrive sånne ting som: "vent på den rette, det er verdt det","det er ingen ting unormalt med å være jomfru i 20-årene"... men det plager meg skikkelig til tider.

Men er nok ikke det som plager meg aller mest, det er savnet etter noen som virkelig plager meg. Har aldri følt at noen jente viser interesse i meg, noe som har gjort sitt med selvtillitten min. Som i sin tur igjen gjør at jeg ikke tørr prate med jenter. Forelsker meg alltid i uoppnålige jenter som alltid fører til voldsomme nedturer og yttligere innhogg i selvtillitten.

Kjenner jeg skammer og gruer meg til å begynne som student, nesten ukysset og jomfru...
Avatar

Re: Kjærlighetsorg... på en måte

mai 18 2012 - 22:58

Veldig enig med Linn igrunn.
At kanskje like greit å ikke stresse sånn med å tenke alder hele tiden - Før eller siden vil du jo finne noen som du føler du har den rette kjemien med. Mange kan gå mange mange år før det skjer noe som helst på den fronten. Eller man kan være gift før man er 30 - det er det ingen som vet, men alt kan jo skje. Tror også det hjelper at du passer på å trives med det du gjør i mellomtiden, Det er ikke lett alltid og jeg sliter med det selv også. MEdn poenget er at når man trives i en situasjon, så er det ofte også lettere å prate med andre ukjente.
Og når det kommer til sex, så er ivertfall min lille erfaring at det er en noe flau og oppskrytt greie. Kanskje du får noe bedre opplevelser med tiden? Med kjæresteforhold tror jeg selv du kommer langt med å liksom.. bygge opp en trygg ramme rundt et vennskap og heler se hvor det går? Da blir det lettere å by på kaffe eller middag eller hva du måtte finne på den første daten. Uansett er jeg sikker på du lykkes.

-mvh hårek

Avatar

Re: Kjærlighetsorg... på en måte

mai 18 2012 - 23:44

Hmm. Det er ikke noe galt i å ha sex med noen du ikke er forelsket i, så jeg kommer ikke til å be deg om å vente til du finner "den rette".

Vet det er mange meninger ute å går. F.eks sier noen at det ikke blir kleint om man stoler såpass på en person at det blir komfortabelt om man da gjør det sammen, men min første gang var jeg helt fersk, og han jeg gjorde det med hadde hatt ganske mange, så for meg ble det ikke kleint fordi han visste hva han skulle gjøre. Der har du jo det motsatte. Poenget mitt er at det er masse som kan funke.

Men jo, jeg skjønner hastverksfølelsen. Jeg tror ikke det er helt uvanlig, det beste er vel kanskje om man ikke henger seg opp i slikt, men jeg synes det er forståelig om man gjør det.

At du savner noen er også forståelig. Jeg ville rådet deg til å bare gjøre ting som gjør at du omgås med flere mennesker, kanskje på studiested, skole, kurs, klubb, oppsøke mennesker med felles interesser osv. Og ikke heng deg opp i at du må ha kjæreste, men ta relasjoner som det kommer. Blir det noe, så blir det noe. :)


Avatar

Re: Kjærlighetsorg... på en måte

mai 19 2012 - 18:55
Takk for alle svar, selv om jeg egentlig ikke føler meg noe bedre.

Synes det er vanskelig å være komfortabel med seg selv i mange settinger fordi mange prater så ekstremt åpent om sex. Da blir man liksom så bevisst på at man "ligger langt etter".
Avatar

kjærlighetssorg på en måte..''

juni 7 2013 - 21:52
hvordan går det nå?
Avatar

Re: Kjærlighetssorg... på en måte

juni 13 2013 - 16:31
Skjønner deg godt JesseCluster. Jeg vil tippe det er mange gutter/menn som har kjent på den hastverkfølelsen, enten de har vært tidlig eller sent ute med å ha sex. Jeg hadde selv litt det samme problemet med at jeg aldri var i nærheten av å få meg kjæreste på videregående, mens en etter en av omgangskretsen min kunne "skryte" på seg nye erfaringer.

Jeg løste det på en ganske spesiell måte, men det funket bra for meg. Oppsøkte rett og slett ei prostituert og hadde sex og mistet jomfrudommen på den måten. Det er ikke noe jeg er stolt over, men det hjalp definitivt på å få vekk presset jeg la på meg selv og jeg har alltid hatt et nokså avslappet forhold til sex etter dette. Avslappet i den forstand at jeg ikke ser på sex som noe jeg trenger å stresse med.

Det hjelper å ikke fokusere så mye på det. Jeg gikk flere år og "savnet" det å ha en kjæreste og det var først når jeg gav opp og ga litt faen at jeg faktisk traff ei som likte meg tilbake. Faktisk var det på en bytur med 2 andre kompiser hvor vi hadde bestemt på forhånd at vi ikke skulle snakke med noen damer og kun ha "guttekveld".

Det havner i fanget ditt når du slutter å tenke på det.
Avatar

yess,,,,

juni 13 2013 - 23:41
forstår den følelsen selv jesse, det der med sex er en veldig stor overgang. Den feelingen av at du går glipp av noe.
Var vel 18 når jeg fikk min første, og det var heldigvis med ei jeg var forelsket i da:)

Men jeg er litt enig med den den sistnevnte at dette må ikke være med den "rette". Du vet jo aldri når den personen kommer.
Jeg tror nok du har større sjanser for å finne deg en flott jente når du er student :)

Har selv vært den som stresset med å "bare få gjort det", og man gjør som regel litt feil i senga. Det lærer du av da heldigvis :)
Avatar

hei jesse

april 22 2014 - 22:05
hei:) jessecuster er gjerne interessert å skrive igjen,.om du kan legge meg til ijen.:)
Avatar

Re: Kjærlighetsorg... på en måte

des 7 2014 - 08:19
Tinder er din venn!
Avatar

Tenk paa de som er dobbelt saa gammel og jomfru du;-)

des 7 2014 - 12:16
Sex er ikke spess ok hvis man haster seg avgaarde.Og som en sa du kan jo besøke en gledes pike/gutt i ditt tilfelle pike, hehe.Ikke at jeg har noe forholde til saanne ting, men er jo en mulighet hvis man skal absolytt ha det overstaatt.Men da maa du selvfølgelig bruke beskyttelse.

Nei det er jo litt vanskelig aa si, men du er ikke noe mindre verdt fordi du er jomfru.Og mht jenter/damer de er bare mennesker laget av kjøtt og blod saa du maa ikke stresse med det.

Begynn med aa elsk og aksepter deg selv saa kommer resten av seg selv.

Og til jomfruer i alle aldre:
Ingenting vondt ment........mht overskriften!


Lykke til ungdom;-)

Avatar

de å vente..

des 30 2014 - 17:39
jeg var gammel når jeg hadde mitt første samleie..og de var ikke så godt og bra som man skule tenkt seg om. fordi kjemien var dårlig..og han var ikke min type egentlig. heller... så de var mest prøving. men jeg angrer ike..jeg møtte han fra nettet.. vi var ikke ment for hverandre..kontakten døde med engang nesten..etterpåå..har ikke møtt han ijen.. og han svarer heller ikke..så man går ikke glipp av mye. Jeg tok 2 gravidtester, og var mye bekymra og engstelig.. så pass på før man hopper:)
Til forsiden