Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærlighetsorg for ingenting

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærlighetsorg for ingenting

juli 30 2015 - 03:25
For ca et år siden lå jeg og en jente samme etter å ha flørtet en lang stund. Vi ga begge uttrykk for at vi håper at det skulle utvikle seg til noe mer. Etter bare noen dager, med hva en man kaller noe så kortvarig, dumpet hun meg.

Det varte som nevnt bare noen dager, men jeg sliter fortsatt med å komme meg over henne. Ved to anledninger senere har jeg forsøkt å gå inn I forhold med nye jenter, men har aldri fælt at de er like gode som hun er.

Jeg tørr ikke fortelle noen at jeg fortsatt er deprimert over dette et år etterpå. Trodde ikke det var mulig å føles så sterkt for noen etter noe som varte så kort. Jeg har lyst til å komme meg videre, men klarer ikke. Jeg og denne dama snakket ut etter hun funnet meg, og nå har hun flyttet til en annen by, så burde egentlig ha fått 'closure'. Likevel klarer jeg ikke å få henne ut av hodet.
Avatar

Re: Kjærlighetsorg for ingenting

juli 30 2015 - 12:51
Uff da...
Avatar

Re: Kjærlighetsorg for ingenting

juli 30 2015 - 12:52
Det er heldigvis nok av fisk i havet..
Avatar

Føler med deg..

juli 30 2015 - 14:56
Som ei jente som er veldig opptatt av kjærlighet så føler jeg med deg.. Og du skal ikke føle deg dum for å ha så sterke følelser for noe du selv sier var kortvarig. Man styrer ikke over hva hjertet ønsker alltid, dessverre, men det er veldig leit at du skal føle så mye for noen du ikke kan være med.

Du skriver dere har snakket ut, kan jeg spørre hva som gjorde at hun ønsket å avslutte det?

Jeg ønsker ikke å si at det finnes "masse fisk" i havet, selv om det er mye sant i det.
Jeg er selv over 30år og har vært i mange forhold, men det er bare en person som har klart å fange hjertet mitt og gitt meg de rette følelsene.

Det viktigste er at du ikke gir opp, prøv å aktivt bli kjent med flere jenter, så dukker det kanskje plutselig opp ei som opptar tankene dine helt.

Også er det kanskje viktig å huske på at det alltid vil være litt sårt med "den man aldri fikk". Nettopp av den grunnen.

Avatar

Re: Kjærlighetsorg for ingenting

juli 30 2015 - 15:05
Hun sa bare at de følelsene hun trodde hun hadde før noe skjedde, ikke var der da det skjedde ting mellom oss. Sa det var mest rettferdig for meg å bryte det av med en gang, heller enn å spille med for å beskytte mine følelser.

Ja har tenkt mye på at det sikkert er litt den at man ønsker seg det man aldri kunne få. Det er nok noe i det. Tror noe av det som gjorde henne så fantastisk i mine øyne var at hun tok så mye initiativ. Fikk meg til å føle meg mye mer attraktiv enn noen andre har gjort.

Det bare plager meg veldig at jeg antakelig har latt to bra damer slippe unna i ettertid. Bare fordi de ikke var hun første. Lurer på vor lenge jeg skal holde på sånn.
Avatar

Re: Kjærlighetsorg for ingenting

aug 18 2015 - 00:05
Det høres ut som du trenger å treffe ei veldig pen jente som tar masse intiativ og virker interessert i deg. Jeg personlig tror folk har en "type" og man tiltrekker seg visse trekk/personer som regel ofte. For å si det slik, du kan finne ei annen henne, og selvom du nå kanskje sier at ingen vil være like fantastisk som henne, så tro meg.. det er mange fantastiske folk der ute om du bare åpner hjertet ditt og gi de en sjangse :)
Avatar

Re: Kjærlighetsorg for ingenting

sep 22 2015 - 13:13
Kan kjenne meg igjen i følelsene og sliter med det samme. Det beste hittil er vel bare å være sosial, møte nye mennesker og prøve å komme seg videre. Tro meg, vet at det er lettere sagt enn gjort.
Til forsiden