Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærlighetsorg etter samlivsbrudd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærlighetsorg etter samlivsbrudd

des 21 2020 - 03:56
Kona gikk fra meg etter 14 år sammen og 8 år som gift og jeg sliter skikkelig med å komme over henne. Det kom helt brått på meg. Hun sier at hun har tenkt på dette de siste 2 år, men jeg har sittet med følelsen av at vi har hatt det bra sammen. Det siste året følte jeg at vi aldri hadde hatt det bedre faktisk og jeg sitter igjen med følelsen av at jeg ikke er god nok, selvtilliten min er helt på bunn.

Fikk vite at hun hadde flørtet med en annen som hun hadde truffet gjennom et mobilspill i 8 mnd før bruddet kom og at de har planer om å treffes(ikke vært mulig pga corona).

Jeg føler på en måte at hun bare måtte finne seg en ny før hun turte å ta valget om å gå fra meg og jeg føler vel egentlig at jeg aldri fikk muligheten til å gjøre noe med det i og med at hun har holdt det skjult i så lang tid før bruddet.

Hun har i tillegg slanket seg en hel del og det gjør vel at hun da føler at hun er mer attraktiv

En tanke som jeg ikke klarer å få ut av hodet er tanken på at jeg ikke er god nok. Jeg sliter veldig med å plutselig være alene. Jeg har ikke så mange venner å støtte meg på, jeg hadde egentlig kun henne jeg kunne snakke med alt om.

Hva kan jeg gjøre for å få det bedre med meg selv er noe jeg tenker mye på. Har prøvd å komme meg ut og være sosial. Det hjelper der og da, men så fort jeg blir sittende alene så begynner tankene å spinne. Jeg føler rett og slett at jeg ikke er lagd for å være alene.

Jeg har så lyst og få henne tilbake, selv om hun har vært utro og jeg har virkelig prøvd alt føler jeg.

Jeg prøvde og foreslå at vi kunne prøve parterapi, men det ble blankt avvist

Avatar

huttemeitu

des 31 2020 - 07:17
dette innlegget
kunne jeg nesten
postet selv
min gikk i 2006
og fortsatt er det vondt
trøsten
er at tiden
hjelper deg
absolutt
jeg føler med deg <3
Avatar

Samme situasjon ?

jan 10 2021 - 00:07
Lurer selv på om jeg er i samme situasjon. Mannen min etter 15 år med 3 barn dumpet meg rett før jul. Han sier han er glad i meg men ikke forelsket lenger.må finne seg selv.tenner ikke på meg, u name it. Han stresser ikke med at jeg skal flytte.men jeg har nå funnet en leilighet som jeg flytter til da jeg kommer ingen vei. Han sitter støtt og stadig og spiller på pc og jeg har sett ei Han spiller mye med. Han sier det er bare spill og at han har ingen planer om noen nye nå.men vet han har en svakhet for thaidamer og det er hun. Hun er gift og har 2 barn sier han. Vel etablert så ikke noe. Vet ikke hva jeg skal tro. Føler meg bare enormt svikta og knust.
Avatar

Re: Kjærlighetsorg etter samlivsbrudd

jan 10 2021 - 09:53
Føler med dere, jeg og sliter skikkelig med å klare å slippe han, selv om han sitter og har det fint med nye damer, så er det ingenting mer jeg vil i hele verden enn å ha han tilbake.. Føler jeg har ikke vært noen god kjæreste for han men ønsker sårt å være det.. Følelsene er over alt jeg vet sannelig ikke hvordan dette skal ende.. Det er noe dritt!
Til forsiden