Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærlighetsorg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærlighetsorg

okt 21 2020 - 12:54
Da ble det slutt med meg og kjæresten!
Føler vell masse forskjellig nå! Så trenger tips til å komme meg videre !
Avatar

Re: Kjærlighetsorg

okt 21 2020 - 17:52
Ta godt vare på deg selv. Og la deg få være lei deg for det. Tørr å kjenne på det du føler, samtidig som du gjør gode ting for deg selv.
Avatar

Takk Pinkeltje

okt 22 2020 - 12:40
Ja det går lettere og lettere for vær dag. Skal fortsette å ta vare på meg selv.
Akkurat nå er følelsene håpløshet, mislykkethet, sorg, usikker fremtid og samtidig tror jeg at det blir bra til slutt. Men fy f så tunge føleser.
Avatar

Re: Kjærlighetsorg

okt 24 2020 - 00:31
Hei, først og fremst så trist å høre.

Jeg sitter med mye av de samme følelsene rundt kjærlighets sorg for tiden, har slitt veldig med søvn og vurderte lykkepiller. Vi er fortsatt sammen og hun gikk med på å gå til parterapi så da dyttet jeg bort tanken på lykkepiller. Men jeg håpte å kunne få referanse til psykolog. Hvis ting ikke bedrer seg så lovte legen meg å gi meg det. I tilleg fikk jeg en kjempefin samtale med min lege og noe midlertidig sovemedisin som du ikke blir avhengig av.

Kjenn på sorgen, det er veldig bra at du tror det går bra til slutt, og snakk med mennesker rundt deg. Det er vanskelig å være åpen rundt vonde følelser med de rundt deg, men det hjelper. Hvis du er ekstrovert slik som meg så gi også beskjed til venner og nære at du har det tungt og trenger at noen stiller litt opp og finner på litt ting med deg litt fremover, det kan hjelpe til å få andre ting å tenke på.
Avatar

Ja psykolog!

okt 31 2020 - 09:44
Ja jeg prøver også få psykolog jeg også. Det er fint å kunne snakke om noe og få det bearbeidet. Innser nå at jeg ikke savner han som person da han oppførte seg annerledes på slutten, da fikk jeg angst, jeg merker når ting endres og han trekker seg unna og jeg ikke får de bekreftelsene jeg trenger. Så istedenfor å si ifra tidligere , så ventet han til jeg vsr sp desperat ig ba om samtale. Å snakke om vanskelige ting (ta sats) er kanskje det vanskeligste for meg.
Men nå må jeg jobbe meg litt opp igjen slik at jeg tør møte en ny fyr en gang som kan gi meg det jeg trenger!
Han er en fin fyr ellers, men han har gått gjennom livet uten problemer!
Til forsiden