Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærligheten til seg selv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærligheten til seg selv

juli 29 2017 - 23:54
Kan kjærlighetssorg også handle om kjærligheten til seg selv, eller manglende kjærlighet til seg selv. At når du mister den du er nær og glad i, så gjør det mere vondt fordi du ikke takler å være alene og ikke får den bekreftelsen du trenger? At dette kan være den største kjærlighetssorgen?
Avatar

Absolutt

aug 5 2017 - 16:41
Ja det kan den absolutt gjøre. Mange "dårlige" forhold som blir inngått med at den ene parten ikke elsker seg selv som han/hun gjør for den dem blir sammen med. Dette kan blir farlig fordi den ene parten blir avhening av den andre for å være lykkelig. Det er et stort ansvar å bære seg selv og noen andre, så det ville krevd en ekstraordinær person for å få til. Si at de slår opp eller noe skjer, så vil det gå hardest utover dem som ikke elsker seg selv, da en må takle både kjærlighetssorgen men også tapet av kjærligheten i livet, siden en ikke kan forsyne seg selv med den. Ikke at jeg er noen kristen/relegiøs person, men her har faktisk bibelen klart å komme med et visdomsord: Du skal elske din neste som deg selv. Altså én bør ikke inngå et forhold før én virkelig elsker seg selv. Noe som får meg til å lure på: Hvis en ikke elsker seg selv men klarer likevell å elske noen andre, så har én kanskje allerede funnet ut hva en bør prøve å elske i seg selv?
Til forsiden